cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče se dojiti zaradi zob?

clock-img

28.12.2008, 09:27

clock-img

tančir

pencil-img

73

Naša Neža je 2 dni nazaj dobila svoj četrti zobek(enkica zgoraj). Stara je 11 mesecev in je bila do sedaj brez težav dojena. Čez dan sva sicer dojenje ukinili,ker gre v varstvo,se je pa dojila zvečer pred spanjem in ponoči tudi do 10x,kar je bilo sicer malček preveč,a drugače nismo nič spali. No,in v čem je sedaj problem? Odkar ima 4.zobek pa naša biba noče več zizat oz. je v teh 2 dneh zizala samo enkrat!? Sploh noče zagrabiti,obrača se stran in ko jo položim v posteljo,brez težav zaspi. Verjetno si mislite,kaj vraga kompliciram,če se je sama odstavila?! Že,že,a imela sem jo namen dojiti vsaj še kakšno leto in zdaj se mi po glavi plete kup neumnosti zakaj se noče več dojiti(da me ne mara,da ne mara mojega mleka,da se ne želi več cartati pri meni....). A je imela še katera takšne težave?

Lp,Tanja

clock-img

28.12.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

Ja, take težave smo imeli pri nas, se je sama odstavila user posted image , pri 5,5 mesecih.Je bil na poti 3 zobek in me je zato tudi ugriznila parkrat, da je kri tekla iz bradavice.user posted image   Je blo mal težko za mojo psiho, ker sem mislila dojit čimdlje, ampak očitno je tako prav. Na koncu niti spumpanega mleka ni hotela več pit.  Je zanimivo zdej, ko ji pokažem joško, da kar nori, prej je bla pa joška zakon.user posted image
Je pa bolje tako, da se otrok sam odstavi, je manj boleče.

clock-img

30.12.2008, 08:13

clock-img

tančir

pencil-img

73

No,moje dete se je odločilo,da je mamina ziza še vedno zakon! Kot kaže je sama spremenila svoj sistem in se zdaj ziza zjutraj in zvečer,ponoči pa brez zbujanja spi od 19-7 ure. Tako je že štiri dni,mami  in ati sta pa še vedno čist v šoku.user posted image

Lp,Tanja

clock-img

30.12.2008, 09:48

clock-img

evi28

pencil-img

253

Jazu bi bla pa zlo vesela, če bi user posted image hotela brez zize zaspat.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem