cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nm - nadstandard

clock-img

05.04.2011, 15:21

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Živjo.
A katera ve, če imajo v novomeški porodnišnici možnost bivanja v nadstandardni sobi?

clock-img

05.04.2011, 15:39

clock-img

Anonimen

Živijo, jaz sem se že malo pozanimala...ja, imajo eno nadstandardno sobo, samo mislim, da moraš prej povedati, da želiš bivati v njej. Sem pa slišala še nekaj...glede 'prakse' oddajanja te sobe. To sobo ponavadi prepustijo (če je takrat katera v porodnišnici) romkinjam, zato, da imajo ostale porodnice mir v sobah. Ker ponavadi vedno pride pol romskega naselja na obisk in je bolj praktično, da so zato v posebni sobi (zaradi gneče). Da ne bi bilo pomote, to ne delajo zaradi diskriminacije, temveč, ker je bolj praktično.

Pa lep pozdrav user posted image

clock-img

05.04.2011, 15:55

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

fajn je v nm, res romkinje posebej, tako da nimaš pol vasi v sobi.

clock-img

05.04.2011, 16:09

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jah nič bom pa rekla mojim naj pride vsa žlahta..user posted image user posted image  pa me bojo ptem premestle v nadstadardno sobo.
samo če se nemotim, ko sem bila v P je ena romkinja normalno ležala v običajnih sobah. ker itak če nimajo zdrav. zav. jih pošljejo drugi dan domov.

clock-img

05.04.2011, 16:39

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Bom pa rekla da se Brajdič pišem! ...

clock-img

05.04.2011, 18:20

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

no sm brez besed,mi mormo plačat oni pa zarad praktičnostiuser posted image mislim,kr ne razumem tega našega sistema!Pa jim naj omejijo obiske!!!!

clock-img

05.04.2011, 19:24

clock-img

Precious

pencil-img

524

2.2. ne pošljejo jih oni. Ampak večina romkinj mora domov,pa ne zaradi tega kar si ti napisala,ampak zato ker je pač treba domov,je treba delat in kuhat,nekatere pa tudi same nočejo ostati. Romkinje ne gredo v nadstandardno sobo. Njih dajo bolj "zadaj" in skupaj. Če pa ni prostora pa so tudi zraven nas ne- romkinjuser posted image

clock-img

05.04.2011, 19:35

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

nevem ko sem ležala tam, je rekla sestra da karnekaj romkinj nima zdrav. zav. in nimakjo z čim plačat zato jih pošljejo domov...neve,m sem pa ziher da so rekle samo to je bilo pred 4l.  nevem no

clock-img

11.04.2011, 09:12

clock-img

olimia

pencil-img

674

kolikor vem, ena soba je, vendar je treba prej povedati, ker je veliko zasedena - pa ne zaradi romkinj.
če zmanjka prostora, ga zmanjka. načeloma so romkinje med nami oz. tako kot je napisala precious. veliko jih gre domov;
jih je pa zadnje čase čedalje več, ki ležijo z ostalimi porodnicami tiste tri dni - ampak te so običajno malo bolj urejene... in tudi obiskov nimajo pol romskega naselja.

clock-img

22.11.2011, 12:31

clock-img

coca cola

pencil-img

216

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

2.2. ne pošljejo jih oni. Ampak večina romkinj mora domov,pa ne zaradi tega kar si ti napisala,ampak zato ker je pač treba domov,je treba delat in kuhat,nekatere pa tudi same nočejo ostati. Romkinje ne gredo v nadstandardno sobo. Njih dajo bolj "zadaj" in skupaj. Če pa ni prostora pa so tudi zraven nas ne- romkinjuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One grejo domov zaradi svojih možev, ker se bojijo, da si bodo našli drugo žensko.

clock-img

06.02.2012, 07:22

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

nadstandardna soba je proti plačilu cca. 56€ na dan. poveš svojo željo, ko te sprejmejo in takrat izveš, če je prosta.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem