cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

njam...........

clock-img

29.11.2005, 16:18

clock-img

Anonimen

dobila sem napad lakote  (sem malo pred user posted image ) in v navalu le-te sem izropala hladilnik..

dobesedno..user posted image

kaj sem nardila?? Ne vem niti sama.. ful se mi je zaluštalo česna.. in sm ga narezala, dodala malo suhe salame, kos kruha sem nadrobila, dodala jajčko, korenje, grah in koruzo in spekla..

vas zanima rezultat?!?!?

je v košu za smeti..user posted image

kaj bom jedla sedaj, ko je prazen hladilnik??!!!

clock-img

29.11.2005, 16:25

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz sem isto tik pred user posted image  (k me je prejšni mesec pričakala 5 dni prej zdej pa ga spet sračka user posted image )

in v obupu pojedla 20dag salame im pol kile sveže domačega pečenega kruhka(hvala tašča-upam da ne bo mojmu povedala da ga je dala ker ga niuser posted image ) pa pol litra mleka.

Upsss kile.user posted image .....raj nimam tehtnice... se ne morem sekiratuser posted image

Aja jest mam tud prazemn hladilnik tako da te ne morem povabit na večerjo, a tisto v košu res ni užitno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala maja -- 29.11.2005 16:26:50 >

clock-img

29.11.2005, 16:26

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Jaz sem zastopila, da si bila lačna ti in ne koš za smeti user posted image
Sedaj pa poplakni še s kozarcem rujne vode.user posted image

clock-img

29.11.2005, 16:35

clock-img

Anonimen

najprej je začelo smrdet.....

in pol jaz (kot kakšna fina gospa user posted image ) dvignem nos, premagam ta grozni smrad, odprem usta in zamišljeno žvečim..

in žvečim...

in žvečim.....

in potem???

user posted image

clock-img

29.11.2005, 16:38

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

najprej je začelo smrdet.....

in pol jaz (kot kakšna fina gospa user posted image ) dvignem nos, premagam ta grozni smrad, odprem usta in zamišljeno žvečim..

in žvečim...

in žvečim.....

in potem???

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2005, 16:39

clock-img

Anonimen

včasih se resno zamislim, kaj bom jedla ko bom user posted image ... kakšne umetnije bodo ratale šele takrat.

user posted image

clock-img

29.11.2005, 16:40

clock-img

Anonimen

HA!!!

sem pogledala v hladilnik- PRAZNO!!!

pogledam v omaro... =kinder suprise... Mam celo vrečko RUM KOKOS....

bravo jaz!!!

a ste mi fouš?!?!?user posted image

clock-img

29.11.2005, 17:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image

clock-img

29.11.2005, 17:20

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

včasih se resno zamislim, kaj bom jedla ko bom user posted image ... kakšne umetnije bodo ratale šele takrat.

user posted image

nobene umetnije ne bo user posted image  sam, da bo čimprej v ustih user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem