cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nin pri zadru

clock-img

03.04.2008, 14:21

clock-img

čiribucika

pencil-img

2

A ste bili že v tem kraju? Gledam za počitnice za svojo družino, pa me zanimajo vaši komentarji.
Sem pa pogledala nekaj apartmajev in so vsi zelo v redu, pa tudi cena je primerna.
Plaža je mivkasta, idealno za mojo hčerko. Zadar je dobrih 14 km oddaljen, blizu je Zaton, ...

LP

clock-img

03.04.2008, 14:28

clock-img

mert

pencil-img

100

Jaz tam še nisem bila, imam pa tudi za letos rezervirane počitnice na tem koncu. Točneje Vrsi mulo pri Ninu.
Pravijo, da je super, pol bomo pa še vidli, ko bomo dol...

clock-img

03.04.2008, 14:40

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

na plaži v ninu nisem bila. je mali prijeten kraj, ki ima dobro restavracijo dalmacija :=)). gotovo se boste imeli lepo. če vam bo zmanjkalo direndaja se pa do zadra na polotok zapeljete.

clock-img

03.04.2008, 18:29

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

bila v bibinjah, ampak sem videla tudi nin, je miren, prijeten in mislim da če so boste odločili za ta kraj, da se boste imeli lepo. 

clock-img

15.04.2008, 10:21

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Nin - fletna plaža. Mivka, mal bote črni od le tega - sam zabava s to črno mivko (mi smo ji rekli blato user posted image ) pa bo!!!

Uživajte!!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem