cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ni zvoka

clock-img

01.10.2007, 10:44

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Na računalniku mi je "crknu" zvok.Sm preverla, zvočniki so vklopljeni in naglas, tud tle na računalniku (spodaj desno imam glasnost ok naštimano), pa ne vem kaj bi še lahko bilo?

clock-img

01.10.2007, 10:48

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Prvo ugasni in zopet zaženi računalnik, preveri kable, da se ni kaj izštekalo....

Potem preveri če ti zvočniki delajo v katerem drugem programu...

napak je lahko veliko, lahko ti je odletela tudi zvočna kartica

clock-img

01.10.2007, 10:53

clock-img

Speedy07

pencil-img

56

enkrat men tut ni delalo,pa sm mogu na novo driverje nastaviti.mogoč pa zvočnik ne dela,al kaj tazga.

clock-img

01.10.2007, 10:54

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Vse sem že preverla, zvok že včeraj ni delu.

Joj, verjento je res šla zvočna akrtica.Pa ravn sm nazaj usposobla računalnik.user posted image

clock-img

01.10.2007, 10:55

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07

enkrat men tut ni delalo,pa sm mogu na novo driverje nastaviti.mogoč pa zvočnik ne dela,al kaj tazga.

Kere driverje, a za zvočnik?Sej ne vem če sm sploh mela kake, smo sam prklopli in je blo.

clock-img

01.10.2007, 10:57

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

ne za zvočno kartico...preveri če deluje, pojdi Nadzorna plošča, zvok

clock-img

02.10.2007, 10:34

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07

Kere driverje, a za zvočnik?Sej ne vem če sm sploh mela kake, smo sam prklopli in je blo.

Brez skrbi da si jih imela, brez njih nebi zvok deloval, pa če bi zvočnike stokrat vštekala. Tudi tvoja "diagnoza" o skurjeni audio plošči se mi zdi preuranjena. Si probala zvočnike na kakem drugem računlaniku? Si sigurna da so vštekani v pravi vhod (zelen), da jih ni kdo porinil v vhod za mikrofon ali line out ipd.?

Pojdi na Start -> Settings -> Control Panel -> System
Tam  pojdi na zavihek "Hardware" in klikni na "Device manager". V novonastalem oknu poglej, če imaš pri kateri od komponent rumen klicaj. Tudi če ga nima pejt na Audio and vido devices, nekaj takega in pri vseh Audio stvareh daj desni klik in "update driver".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem