cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ni alergije

clock-img

04.08.2005, 22:09

clock-img

čaki

pencil-img

1009

mi smo bli pa v torek pri voduškovi- nardila nam je test in pokazal, da nismo alergični. rekla je naj mala kar veselo papca mleko in jajčka.
jaz sem pa vesela ko radio...:bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.08.2005, 22:30

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Midva sva bila sedaj v torek na testiranju za alergijo in so ugotovili da ni na nič alergičen. Potem pa sva imela včeraj še cepljenje. V glavnem sem zelo zadovoljna da nima nobene alergije.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:

clock-img

09.08.2005, 10:03

clock-img

darča

pencil-img

35

Pri alergijah je tako, da ni nujno, da kri in koža vedno pokažeta verodostojen rezultat. Pri nas kri dolgo ni pokazala alergije na mleko, vendar sem jaz vedela, da je alergičen nanj. Pri 9 mesecih je pokazalo tudi to.

Otroke moramo mamice same opazovat, jih naštudirat in ne zaupat samo zdravnikom ampak dejanskemu odzivu otroka na določeno hrano.

Sej vas ne strašim, vendar sama ne verjamem vedno testiranjem, ker so bili že velikokrat testi drugačni od rekacije na koži na določeno živilo.

:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem