cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nezadovoljen otrok

clock-img

13.02.2006, 14:14

clock-img

suhec

pencil-img

2

Imam 18 mesecev starega malčka, ki je pred kratkim začel protestirati in izražati nezadovoljstvo prav za vsako stvar. Čisto nič mu ni prav, ne more se odločiti kako naj mu ustrežemo.... Samo cvili, cepeta, sopiha in jokca. Tudi ponoči je isto. Zaspi, potem pa ko se zbudi, kar nekaj protestira, cepeta z nogami, noče zaspati, prihaja k nama v posteljo, si želi kar nekaj, a še sam ne vem kaj ga bi osrečilo.
Oba z možem sva čisto zaskrbljena, ker ne veva kako reagirati, ali naj to jemljeva kot prehodno fazo, ali je z njim kaj narobe, da je takšen. Oz. v čem grešiva.
LP in hvala z vaše mnenje

clock-img

13.02.2006, 14:26

clock-img

Baby

pencil-img

827

Ali hodi v vrtec?
Saj ne vem, ampak sprašujem zato, ker je tudi pri meni Neža kar naenkrat začela doma kričat in se metat v tla - jaz sem jo čist ignorirala. Po parih dneh je nehala. Sem pa vprašala v vrtcu, če kdo to počne in vzgojiteljici sta mi povedali, da dva fantka v vrtcu prebolevata to fazo trme. Gotovo je videla to v vrtcu in probala, če bo kaj reakcije tudi doma (sva pa bili en teden prej doma ker je bila bolna)

clock-img

13.02.2006, 23:29

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš triletnik ima na momente svoje izpade.Kot so metanje ob tla,cepetanje,kričanje,metanje igrač po sobi...,pa še kaj bi se našlo.Vsaj ponči,nas pusti spati.V vrtcu sem  slišala,da je že poskusil  s svojimi forami,ampak tam to ne vžge.Mislim,da je to ena faza,ko otrok sprobava do katere mere lahko gre.
Pa srčno upam,da ta faza ne bo dolgo trajala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.02.2006, 10:25

clock-img

suhec

pencil-img

2

Ja, ja, hodi tale naš fantek v vrtec. In se ima prav fino tam. Vzgojiteljice pravijo, da z njim nimajo težav, edino se baje ne zna postaviti zase.
Upam, da bo to le kratkotrajna faza, ker ga mi tudi ignoriramo ko začne s takšnim obnašanjem, ampak ponoči je huje, ker kar pride k nama v sobo in tečnari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem