cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nesreča

clock-img

02.02.2006, 12:51

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

clock-img

02.02.2006, 13:14

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Sem včeraj tudi v Novicah prebrala. Domen mu je bilo ime, umrl je pa praktično mamici na rokah.
Me je kar zmrazilo, moj Nejc je prvošolček. Ne morem, da se ne bi vprašala kaj je ta voznik delal? Pa saj 6-letnik ja ne more sam odpirati in zapirati vrat od kombija!

Spremeniti se žal ničesar ne da, ampak zadnje čase vse preveč otrok umira na cestah!!!!!

Moje iskreno sožalje družini user posted image user posted image user posted image !

clock-img

02.02.2006, 13:18

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Groznouser posted image user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

02.02.2006, 13:34

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem sicer kako je to dejansko bilo, vendar pa šestletnik ne sme hoditi sam v šolo. Spremljati ga morajo starši, ali pa oseba starejša od 10 let. To vem zato, ker imam tudi sama prvošolčka.

clock-img

02.02.2006, 13:42

clock-img

Anonimen

Učenci, ki so vozači, se vozijo s kombijem. Zraven ni staršev ali koga drugega. le učenci in voznik. Do kombija jih po pouku spremi učitelj. Kombi jih pripelje do doma, tam ga prevzamejo starši, stari starši..... Tako da je tole bila res tragična nesreča.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2006, 14:13

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

res tragična nesreča, sem bralauser posted image user posted image user posted image user posted image

sam meni pa se vseeno poraja misel zakaj so ga domačini sami peljali v bolnico. Kaj pa rešilec???? A ga ni blo al kaj????

clock-img

02.02.2006, 14:32

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz pa teh člankov sploh ne morem brati. user posted image Tudi ko je kaj takega po tv, moram preklopit. Verjetno ni hujšega pekla na svetu, kot je izguba otroka. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

02.02.2006, 15:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem 2 dni nazaj brala v Večeru. Mojadva prvo in tretješolca pa hodita 3 mesece na avtobus. Me je zdaj prav groza.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem