writing-img

neredna menstruacija po ss

clock-img

17.04.2006, 19:20

clock-img

surya

pencil-img

226

Pozdravček vsem!

Vem, da je bila tema s takim naslovom že večkrat odprta, pa vseeno...

Imela sem 2 ss, pri prvem 2 abraziji, v drugo je šlo samo. Od takrat je že 6 mesecev, moja user posted image  se pa še vedno ni uredila. Rada bi začela spet ..., ampak imam menstruacijo namesec in pol ,  sedaj je že celo več - zadnja M. je bila 1.3..Imam samo nek čuden rjav izcedek.

Kako se je vam uredilo? Ste začele jemati kakšne tablete? Nimam prave volje iti spet do ginekologinje, ker sem bila v preteklem letu tam vsak teden. Pred temi splavi sem imela tudi operacijo na materničnem vratu, tako da imam res poln kufer ginekološke.

Prosim, napišite, kako je z vami!!!

Hvala.

clock-img

18.04.2006, 16:06

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Lep pozdrav.

Jast bi te pa prašala po kolikem času si dobila user posted image  po čiščenju.Od mojega čiščenja bo v petek 5 tednov o user posted image  pa ne duha ne sluha,pa tud znakov nobenih.

clock-img

22.04.2006, 11:16

clock-img

surya

pencil-img

226

Pozdravček!

Niti ne vem točno, ker je pri meni vse tako zmešano. Nekje po dveh mesecih.

Mi je G rekla, naj čakam tri cikluse, preden spet poskusim zanosit. No, ampak te trije ciklusi so trajali pol leta, sedaj pa spet nikakor ne dobim, test je bil pa negativen???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem