Ponosno vam sporočam,da sta za nama prvi dve uri učenja pod strokovnim vodstvom(predvsem učenja mene),že takoj se poznajo rezultati,delala bom vsak dan,ampak zdaj vsej poznam prave prijeme.Kuža ni butast je pa hudo trmast,ampak je kr kmalu spoznal da ni več heca.Z inštruktorjem je delal tipi topi,ko pa sem ga js prvič zategnila oz cuknila z ovratnico,se mu je začelo...kot doma,kazalo je da me bo zopet šavsnil in inštruktor mi je rekel naj ga pripeljem do tega,da me bo hotel šavsnit,da ga bom kaznovala.Blo je grozno,ampak morala sem se naučiti in upam da tega ne bom rabila uporabljat.Ima pa pes(vsej za danes)rešpekt do mene in me tudi tu v stanovanju uboga brezpogojno,tudi ko sva dobila obisk ni skakal v nikogar.Ko ga dam na prostor tam počaka :)Ne iziljuje,vem da bo do jutri pozabil in zpet poskušal,ampak bom delala.
Petrovakarmen,ta kuža mora dobiti spoštovanje in postat podrejen,zato nikakor ne gre na lepo.No ne vem,cukanje za mene ni lepo,izgleda kruto,ampak bo treba dokler mu ne bo to ostalo v glavi.Vem,da je še mlad ampak čas za igro ima,ko pa želimo it spat on ne sme iziljevati,gristi,skakati po postelji,...Isto nima kaj skakati po mizi kot ena mačka,kljub temu da ni lačen,prejšna lastnica ga je hranila iz svojega krožnika in zato sploh ne loči kaj je prav in kaj ne.Zdaj sem pa prepričana,da vem zakaj ga je dala stran,ker je res neznosen in ti spije...Danes je pokazal vse svoje grehe,tako da ga je ta človek lahko spoznal v celoti.Šef je bil do danes,naprej ne bo.Zdej pa spi,ker je psihično utrujen hehehehe,prvih 15 min na travniju je bil v totalnem šoku in je iskal potuho pri meni,ko pa je ni dobil se je predal.Pa ko kej ne mara nardit kiha,in danes se je skihal Hvala za pomoč,poročam dalje.