cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nenadzorovano bruhanje ter diareja

clock-img

28.09.2008, 06:04

clock-img

caligula

pencil-img

954

Pozdravljene, sem v 34. tednu nosečnosti, od včeraj vse kar spravim v usta zleti vn, tudi kamilica in prepečenec, spala nisem praktično nič, žejna sem da se mi kr blede a vse kaj si spravim v usta, obvezno zbruham. pri bruhanju je prisotna še diareja. ko zleti vn, se počutim normalno.

clock-img

28.09.2008, 08:47

clock-img

emina83

pencil-img

428

živjo!

jaz bi se na tvojem mestu šla malo k zdravnikom pokazat, glede na vse skupaj. če nič drugega te bodo dali na opazovanje ter na infuzijo, da ne dehidriraš.

clock-img

28.09.2008, 12:05

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

se strinjam z emino! pojdi k dežurnemu ali pa kar direkt v bolnico, saj te morajo sprejet v takem primeru!
srečno!!!user posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

28.09.2008, 13:25

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Fasala si virozo.
Tudi zdr. ti ne more pomagati.
pač za drisko vzemi linex,tekočine pa po žlički.
Odrasli stežka dehidriramo zato,ker vemo da moramo piti ;) in se prisilimo ,za razliko od otrok

clock-img

28.09.2008, 13:48

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Najverjetneje je res viroza. V primeru, da ti tudi tekočina v malih količinah ne ostane v želodcu, pojdi do zdravnika, ker v tem primeru tudi odrasli brez infuzije dehidrira.

clock-img

04.10.2008, 22:38

clock-img

caligula

pencil-img

954

tri dni preživela v bolnišnici, takoj ob sprejemu 2 litra infuzije, bila že čist dehidrirana. poskusla doma po žličkah pit, samo ustnice močit, vse! pa je vseeno začelo navzdigovati in mi žolč vn metati. tko da me je mati odnesla k zdravniku in takoj direkt na oddelek.
zdaj sem v redu. :D je bilo pa tri dni umirajoče.

clock-img

07.10.2008, 10:48

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

caligula - pa si zdaj bolje, so kaj ugotovili vzrok bruhanja?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

07.10.2008, 10:59

clock-img

caligula

pencil-img

954

zdaj sem ok, nič niso rekli posebej, kaj bi bilo, vsi so nekaj okol viroze govorili noben pa ni potrdil. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem