cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nederčki 90/95 velikosi

clock-img

08.08.2011, 11:56

clock-img

natalya

pencil-img

4

Pozdravljeni , se opravičujem ampak meni ne preostane  vprašati še na forumi če kdo ima rabljeni nederčki  velikosti 90/95 ,katerkoli barve.Lahko tudi kupim po ugodni ceni.

Lepo vas pozdravljam in v naprej  se zahvaljujem.

Natalya.

clock-img

08.08.2011, 14:24

clock-img

MissTerious

pencil-img

102

Če smem...dobronamerno...Jaz osebno bi se bolje počutila, če bi si kupila nov, nerabljen modrček...oziroma za moji "kolegici" že kar pravi modrc. Sama nosim 90-95 C ali D, odvisno od modela, če je s kostjo ali brez,...če iščeš nekaj lepega, ne preveč starinskega, torej tudi seksi, predvsem pa poceni....ti priporočam trgovino Kik...jaz osebno tam dobim modrce tudi po 5 eurov (smešno poceni), so pa resnično udobni in dobri...nekaj jih imam s kostjo, nekaj brez, eni so čipkasti, eni navadni bombažni....so pa super...

Torej...naj si bo velikost A ali Ž, obseg 60 ali 105, tam dobiš vse...aja, nekatere enote so malo bolj založene kot druge, zato se ti splača malo zapeljati in si vzeti čas za šoping...

Lep pozdrav, Miss

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem