cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ne zaspati

clock-img

04.04.2007, 08:35

clock-img

popi

pencil-img

301

Ja imamo obred za spanje.Umivanje,pižama,pravljica.Ampak naša lumpka nočeta zaspati sama (4 in 8 let).Hočeta,da spim z njima.Kaj naj storim?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

04.04.2007, 08:45

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

jaz tako hudih blemov nisem imela, čeprav še danes rada vidi, če greva istočasno spat.user posted image
Sem jo pa odvadila že prej, ko je bila manjša. Sem ji rekla, da moram še pospraviti, da jutri ne bo treba, da bova lahko kam šli,namesto pospravljali. Edino kar je prosila je mala lučka (solna k nima preveč svetlobe),pa priprta vrata. In vsak dan se je kaj najdlo, da nisem šla z njo. Drugače pa še danes vsak večer vpraša,..kdaj greš spatuser posted image  ( stara je 7 let).
Pogovori se z njima in povej, da imaš vsaj zvečer malo miru in da se odpočiješ. Moja je razumela.
To je pa tako, ker preveč razvajamo otroke. nekje se trudiš pa popraviš napako, istočasno pa kiksneš nekje drugje. Saj zato pa so, da jih crkljamo in razvajamo...do neke mere.

clock-img

04.04.2007, 09:25

clock-img

romy

pencil-img

580

Ja jaz isto prakticiram kot predhodnica.
Gre v sobo, ga pokrijem, mu naštimam cd z pesmicami, rečem lahko noč pa da moram it posodo pomit pol bom pa k njemu prišla spat. Pa da naj nič ne vstaja iz postelje da ne bo padel. In to je to. To počnem že kakšne pol leta star pa je 2,4 leta. Reče mi lepo: lahko noč, mami gre posodo pomit pol bo pa k meni prišla. In grem iz sobe.

clock-img

04.04.2007, 11:59

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pri teh letih se da otrokom zadeve že prav lepo razložit in se z njimi zmenit, se ti ne zdi?
Naš 11 mesečnik tudi sam zaspi in to brez problema, ker je tako navajen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem