Zdravo.
Moram dati malo ven iz sebe.....
Moja zgodba se začne od dne ko se po prepiru z sedaj bivšim najine poti ločijo na njegovo željo. Kasneje oz kamlu po tem, me na vsak način želi dobiti nazaj, in vztraja kakih 5 mesecev, potem spozna drugo (tudi jaz sem mu povedlaa, naj živi dalje,čeprav ga imam globoko v sebi še zmeraj rada in ga občasno tudi pogrešam....).
SPoznala sem drugega moškega. in sicer kmalu po najinem razhodu z bivšim (fanta sem poznala že od prej), sva se ujela in postala par. TA novi partner je bil na začetku tako zelo prisrčen, tako zelo pozorev, tako zelo oh in sploh.... no ja vsak ima napake tudi on jih je imela na začetku že.... pa vendar.
Kljuvala ga je moja "stara ljubav", pa tega kot moški ni želel povedati naglas, ampak držal v sebi. Nakar se ravno tu začnejo prepiri.... kar naenkrat sem dobila občutek, da ni vse tako rožnato, kot je bilo... že po pol leta (zveza mi veliko pomeni in jasno da imam oz. gojim do njega čustva) so neke težave, mogoče tudi v meni, ker nikakor ne morem zaupat!
ne morem iz svoje kože, ampak tega ne znam, ne morem.... nenehno mi hodi po glavi: kaj pa če spozna drugo, kaj pa če že ima drugo,...in se ne morem sprotiti... Vem, da to ni dobro, ampak kako naj si to ubijem v glavo.
Nenehno mu postavljam vprašanja, več ali manj ista...v tema: najina zveza, ali mu je kul, ali me ima rad, ali ima drugo, ...itd...
vem da si sem pa tja pošlje tudi kak sms s kakšnimi "prijatlejcami.... zaenkrat ni bilo kakšne sumljive vsebine, ali paje dejstvo skrito mojim očem...
Vidiva se bolj malo, oz. več ali manj bolj proti večeru, sva polnozasedena s sihtom in pošihtnimi obveznostimi...tako da... nama drugega kaj dosti ne preostane kot pa preživljanje skupnih trenutkov v postelji.
Imava tudi dan za sebe, kar pomeni, da se tisti dan ponavadi ne vidiva....
meni to sicer ni všeč, ker sem človek, ki ima rad ljubezen in ki rad to čuti (mogoče sedaj v tem obdobju še toliko več tega). NImam se za zahtevno osebo (ali pač ), ampak rabim pa tisto žarečo iskro, da čutim!
in ja, prepiri se več ali manj nanašajo na to, da se zelo malo vidiva. Jaz mu to nekako očitam, ker včasih bi lahko prišel nevem pol ure prej, pa bi se malo pocrkljala pred TV-jem... pa velikokrat tudi za to ni časa, ker je posebej on tako zelo utrujen, da bi šel rad kar spat, pa da zaspiva v objemu (kar mu -tudi meni, vleiko pomeni)....normlano da sexava tudi
Vem, veliko dela, služba in poslužbene obveznosti, skoraj vsak dan, vikendi...itd... človk se niti naspat ne more....razumem da je utrujen ... se trudim razumeti... ampak... meni manjka.
Sem dala dosti informacij za kakšen pameten nasvet....?
Nisem pa še tako daleč, da bi pa zadevi oz.zvezi naredila konec in sla vsak svojo pot....pove mi,da je rad z mano, in da bo v pomladnih časih veliko manj tega kar sedaj dela, da bo potem itak več časa za mene (naju)... kaj če je to nateg, kaj če bo isto sran*e?