cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ne morem zaupati

clock-img

19.01.2012, 12:50

clock-img

sakuL

pencil-img

911

Zdravo.

Moram dati malo ven iz sebe.....

Moja zgodba se začne od dne ko se po prepiru z sedaj bivšim najine poti ločijo na njegovo željo. Kasneje oz kamlu po tem, me na vsak način želi dobiti nazaj, in vztraja kakih 5 mesecev, potem spozna drugo (tudi jaz sem mu povedlaa, naj živi dalje,čeprav ga imam globoko v sebi še zmeraj rada in ga občasno tudi pogrešam....).

SPoznala sem drugega moškega. in sicer kmalu po najinem razhodu z bivšim (fanta sem poznala že od prej), sva se ujela in postala par. TA novi partner je bil na začetku tako zelo prisrčen, tako zelo pozorev, tako zelo oh in sploh.... no ja vsak ima napake tudi on jih je imela na začetku že.... pa vendar.
Kljuvala ga je moja "stara ljubav", pa tega kot moški ni želel povedati naglas, ampak držal v sebi. Nakar se ravno tu začnejo prepiri.... kar naenkrat sem dobila občutek, da ni vse tako rožnato, kot je bilo... že po pol leta (zveza mi veliko pomeni in jasno da imam oz. gojim do njega čustva) so neke težave, mogoče tudi v meni, ker nikakor ne morem zaupat!
ne morem iz svoje kože, ampak tega ne znam, ne morem.... nenehno mi hodi po glavi: kaj pa če spozna drugo, kaj pa če že ima drugo,...in se ne morem sprotiti... Vem, da to ni dobro, ampak kako naj si to ubijem v glavo.
Nenehno mu postavljam vprašanja, več ali manj ista...v tema: najina zveza, ali mu je kul, ali me ima rad, ali ima drugo, ...itd...user posted image

vem da si sem pa tja pošlje tudi kak sms s kakšnimi "prijatlejcami.... zaenkrat ni bilo kakšne sumljive vsebine, ali paje dejstvo skrito mojim očem...
Vidiva se bolj malo, oz. več ali manj bolj proti večeru, sva polnozasedena s sihtom in pošihtnimi obveznostimi...tako da... nama drugega kaj dosti ne preostane kot pa preživljanje skupnih trenutkov v postelji.

Imava tudi dan za sebe, kar pomeni, da se tisti dan ponavadi ne vidiva....
meni to sicer ni všeč, ker sem človek, ki ima rad ljubezen in ki rad to čuti (mogoče sedaj v tem obdobju še toliko več tega). NImam se za zahtevno osebo (ali pač user posted image ), ampak  rabim pa tisto žarečo iskro, da čutim!
in ja, prepiri se več ali manj nanašajo na to, da se zelo malo vidiva. Jaz mu to nekako očitam, ker včasih bi lahko prišel nevem pol ure prej, pa bi se malo pocrkljala pred TV-jem... pa velikokrat tudi za to ni časa, ker je posebej on tako zelo utrujen, da bi šel rad kar spat, pa da zaspiva v objemu (kar mu -tudi meni, vleiko pomeni)....normlano da sexava tudiuser posted image

Vem, veliko dela, služba in poslužbene obveznosti, skoraj vsak dan, vikendi...itd... človk se niti naspat ne more....razumem da je utrujen ... se trudim razumeti...  ampak... meni manjka.

Sem dala dosti informacij za kakšen pameten nasvet....?

Nisem pa še tako daleč, da bi pa zadevi oz.zvezi naredila konec in sla vsak svojo pot....pove mi,da je rad z mano, in da bo v pomladnih časih veliko manj tega kar sedaj dela, da bo potem itak več časa za mene (naju)... kaj če je to nateg, kaj če bo isto sran*e?user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

19.01.2012, 12:56

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

.... nenehno mi hodi po glavi: kaj pa če spozna drugo, kaj pa če že ima drugo,...in se ne morem sprotiti... Vem, da to ni dobro, ampak kako naj si to ubijem v glavo.
Nenehno mu postavljam vprašanja, več ali manj ista...v tema: najina zveza, ali mu je kul, ali me ima rad, ali ima drugo, ...itd...user posted image

vem da si sem pa tja pošlje tudi kak sms s kakšnimi "prijatlejcami.... zaenkrat ni bilo kakšne sumljive vsebine, ali paje dejstvo skrito mojim očem...

Ta del me je malo zmotil. Po tem kar sem prebrala, si mislim, da si premalo samozavestna, sebi premalo zaupaš. Odnos, kjer tako razmišljaš ni ok. Toliko... user posted image

clock-img

19.01.2012, 14:12

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
Sem dala dosti informacij za kakšen pameten nasvet....?

V bistvu tisto, kar bi morala predelat sama po končani zvezi, predeluješ sedaj v novi zvezi. Seveda se to sedaj pozna na novi zvezi.

Nasvet? Težko. Iz zveze v zvezo se ne skače. Namreč nova zveza je vedno le "zdravljenje" bolečin iz stare. In ker je le zdravljenje, težko nova zveza postane kaj več, ali pa.

Oseba, ki potrebuje čustveno obešanje na druge bo prej ali slej s tem obešanjem zadušila zvezo, saj partnerja duši in iz nje pobegne - in sicer tako da se zaljubi (iz stiske) v drugo osebo. Torej to, ali se bo zaljubil v drugo ni toliko odvisno od njega kot ravno od tebe.

clock-img

20.01.2012, 09:15

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Seveda nihče od nas nima vpliva na to kdaj bo spoznal "pravo" osebo za naslednjo zvezo... vendar sem sama prepričanja, da si je potrebno dati po propadli vezi čas, da te najprej sesuje in potem postavi na noge kot se spodobi.
Šele takrat imaš razčiščeno in pošlihtano v glavi in srcu in si pripravljen na novo življenje brez obremenitev s starim.Koliko časa naj preteče? Kdo ve. Vsak človek le sam najboljše ve kdaj.
Prehitro skakanje v nove zveze je po moje le mazanje oči pred resnico in iskanje tolažbe, kar pa se na dolgi rok le redko obrdži...
Moje mnenje torej je, da si šla prehitro v novo zvezo in še nisi razčistila, da tvoj bivši ni tvoj sedanji, kar novi partner tudi čuti. Tudi tvoja samozavest kaže, da še ni pripravljena...
Pa srečno!

clock-img

20.01.2012, 23:30

clock-img

Anonimen

Spet metafizični problemi na vidiku user posted image .

Poskusi se malo pogovoriti s sabo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem