Moja 8,5-mesečna hči je od začetka uvajanja GH pri 5,5 mesecih pa skoraj do 8. meseca že lepo jedla kašice, predvsem zelenjavne in mesno-zelenjavne, tudi žitne zjutraj. Edino sadje ji ni šlo preveč, a sem jo nekako nagovorila. Zadnje tedne pa štrajka. Res je, da je prehlajena, vmes je tudi en dan bruhala, potem je tudi kašljala, a se stanje umirja in je videti OK. Le jesti noče skoraj nič. Par žličk poje, nato pa borbe, da bi še malo pojedla. Zjutraj ne mara več kašic, sadje čisto zavrača, edino kosilo poje nekako zadovoljivo, a spet jo moram skoraj siliti. Mleko: doji se skoz ponoči, kadar se zbudi, to je pa od 3x do 10x. Pa pred spanjem in občasno čez dan (za uspavanje). Sicer dobi okoli 17.30 in 20.00 še flaško, a ne spije več kot 100 ali 150 ml. Zadnje dni sem ji dala tudi stvari, ki ji jih sicer še ne bi dala, samo da bi jedla (sadni jogurt, piškote, sladkor v čaj, ker tudi pije slabo). Ne vem, zakaj je toliko manj, samo zaradi prehlada se mi zdi čudno. Zobk še nima, ni videti kaj posebnega v ustih. Kakšna podobna izkušnja?