cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

navigacijska naprava za avtodom

clock-img

02.12.2008, 22:01

clock-img

blak

pencil-img

660

Tisti, ki imate avtodom, katero navigacijsko napravo imate? Kamper imamo le par mesecev in bi potrebovali nekaj, ki bi nam pomagalo na potovanjih po slo in ita za začetek. Zanimajo nas seveda tudi parkirišča. A to te zadevce sploh imajo. Sorry, ma sem še malo teleban v temuser posted image

clock-img

02.12.2008, 22:41

clock-img

Lejči

pencil-img

520

mi nimamo posebne navigacijske naprave, m ima gps kar na telefonu, pa zelo fajn dela. ali so notri tudi kampi, je pa verjetno odvisno od tega kakšno karto imaš (lahko se tudi motim, ker se ne spoznam ravno na te reči). jaz sem kampe poiskala kar preko neta, če smo rabili. veliko jih ima napisano kake so njihove gps koordinate, pa samo vtipkaš in je. v Avstriji načeloma ni treba iti v kamp, lahko prespiš kjerkoli, izjema je mislim  da le Tirolska. veliko o parkriščih, kampih pa lahko prebereš tudi v revijah o avtodomih. 

clock-img

02.12.2008, 23:59

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
mi uporabljamo GARMINA je zakonuser posted image

clock-img

03.01.2009, 19:37

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri reviji Avto dom so izdali vodič s kampi in PZAji po Sloveniji in Evropi, pa tudi nekaj Afrike... Tam so poleg tudi koordinate.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem