cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

natur krema za obraz

clock-img

29.03.2010, 14:37

clock-img

zp

pencil-img

132

iščem kakšno natur/eko/bio kremo za obraz po 30. tem nižjega cenovnega razreda.. trenutno uporabljam eno iz Dm-ja Alverde z nekimi jagodami (gojibeer sem mi zdi), sicer sem z njo kar se tiče kvalitete zadovoljna, vonj mi pa ni preveč všeč...

imate kakšne izkušnje? hvala lp p

clock-img

29.03.2010, 17:08

clock-img

tintin

pencil-img

3293

DM zdaj prodaja kozmetiko Lavera, cenovno je ok...krema pride cca 11 evrov, imajo kremce za različne tipe kože + pripadajoče tonike, peelinge....ni da ni. Jaz sem prejšnji teden v DM dobila testne vzorčke (so imeli promocijo) in je ok.

clock-img

29.03.2010, 21:18

clock-img

urška

pencil-img

3136

mueller ima linijo terra nutri. meni je celo bolj všeč kot alverde. cenovno je pa nekje isto.

clock-img

29.03.2010, 23:16

clock-img

Orchis

pencil-img

24

Ali imajo terra naturi tudi kakšno kremo za bolj mešano/mastno kožo? Videla sem samo za suho kožo enkrat že dolg nazaj..user posted image

clock-img

30.03.2010, 08:19

clock-img

urška

pencil-img

3136

na pamet ne vem točno katere linije imajo. me res že nekaj časa ni bilo v mullerju. trenutno sem na alverde, ker imam DM bolj pri roki.

clock-img

11.04.2010, 16:28

clock-img

witch

pencil-img

3540

uporabljan weledo in sem zelo zadovoljna z njo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

12.04.2010, 18:23

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Lavera. Tudi pudri so mi super

clock-img

18.04.2010, 09:36

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Dr. Scheller. Trenutno uporabljam tisto vijolično linijo ter čistilni gel in tonik in je res super user posted image .

ROŽICA

clock-img

18.04.2010, 22:52

clock-img

anju

pencil-img

2573

tole žametno kremco rabim.
mi pa prav ta spletna trgovina ni preveč všeč, samo ko sem gledala na ebayu je bila poštnina previsoka.

clock-img

22.04.2010, 15:08

clock-img

migrena

pencil-img

191

jaz uporabljam kreme iz naravnih sestavin, dnevna hidrantna krema je meni najboljša kar sem jih probala in preprečuje nastajanje temnih lis na koži......so pa tudi ostale kreme, nočna, za podočnjake, hranilna, proti gubam, proti celulitu......kozmetika je že nekaj časa na tržišču in se bo prodajala po dragih salonih, jaz pa jo dobim po kupni ceni...če katero zanima naj me kontaktira...lp

clock-img

22.04.2010, 17:27

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

jaz imam alverde, in sicer če imam ful suho kožo rabim z aloe vero, čene pa neko Seide za občutljivo kožo. ampak načeloma samo zjutraj. vonj je minimalen, ker tudi jaz ne prenašam ravno najbolje parfumov v kremi. jaz sem zadovoljna. 

clock-img

22.04.2010, 17:31

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst imam tudi vse živo od Alverde in sem po dolgem času zadovoljna s kremami. Zadnjič mi je v lekarni rekla, da Alverde za DM dela Dr. Hauschka. A je to res?

< Sporočilo je popravil ZARA -- 22.4.2010 17:32:40 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.04.2010, 17:47

clock-img

novinohti

pencil-img

323

Kaj pa kozmetika ALVA, je že katera kaj sprobala oz. kupovala? Imajo jo v DM, sem dobila prospekt samo nisem pa še stestirala kakšne kremce.
Drugače je pa menda vse naravno, ekološko, kozmetika s certifikatom.

How will we ever know if we never try?

clock-img

22.04.2010, 18:32

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Jst imam tudi vse živo od Alverde in sem po dolgem času zadovoljna s kremami. Zadnjič mi je v lekarni rekla, da Alverde za DM dela Dr. Hauschka. A je to res?

ne bi ravno rekla, po tistem kar sem poskusla eno in drugo si nista niti podobniuser posted image

clock-img

22.04.2010, 19:48

clock-img

jar

pencil-img

248

IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

ne bi ravno rekla, po tistem kar sem poskusla eno in drugo si nista niti podobniuser posted image

se strinjam z anju. kreme so si preveč različne, ne le po sestavi ampak po načinu delovanja. jaz sem s kremami od hauške zelo zadovoljna, moja koža pri 40. je dosti lepša kot pri 30. cenovno so kreme zelo dostopne, poraba je majhna. najboljši pa mi je tonik special, ki se ga našprica na kožo in ker se za nočno nego ni treba pacat z nočnimi kremami.

od alverde sem še nedolgo nazaj brala en članek o ustanovitelju te blagovne znamke ampak se ne spomnim kje. sigurno pa nima veze s firmo Wala in dr. Hauschkom.

clock-img

28.04.2010, 11:13

clock-img

urška84

pencil-img

133

Jaz sem uporabljala Alverde nekaj časa, pa so v kremico, ko je prišla nova embalaža, vtaknili alkohol. Potem sem šla na 100% pure kremo s paradižnikom, pa nisem dobro prenašala vonja, čeprav krema sama je bila zelo dobra. Nato je sledila Akamuti vrtnična krema, ki mi ni odgovarjala ter Kneipp vrtnična krema, ki mi je bila ok le za zimo, sicer je pretežka zame. Nato sem kupila Sanctum kremo s C-vitaminom ter Santum nočno kremo in za mamo kremo z AHA kislinami. Z vsem sem bila in moja mama zelo zadovoljna, toda prihajajo topli dnevi in potrebovala sem nekja lažjega. Zdaj imam 100% pure hidratantni koncentrat z rosveratrolom, ta je do sedaj najboljša krema, ki sem jo kdaj kupila. Zelo lepo navlaži, pore imam čiste, saj jih ne maši, dovolj je za suhe predele, ne masti čela. Krasna.

Vmes je ziher bila še kakšna krema, saj sem vmes preizkušala tudi Melvito, Lavero in Aubrey Organics, samo se nič ni obnesla tako dobro kot ta, od 100% pure, ki jo imam sedaj. Firme sem nalašč odebelila, daje bolj pregledno kaj vse sem preizkusila.

Urshy Art

clock-img

28.04.2010, 11:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ah nic ni natur... razn ce sama naberes rastlince in jih skupi zmiksas...

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

28.04.2010, 11:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

razn ce verjames vsemu kar pise na etiketi... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

29.04.2010, 12:55

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

Sophyto mega omegas user posted image

Sicer je malo dražja, 30 evrov, ampak vredna svojega denarja. Mislim, da pri koži ne bi smeli šparati. Pa tudi drugi izdelki tega proizvajalca so user posted image

clock-img

29.04.2010, 16:02

clock-img

urška84

pencil-img

133

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ah nic ni natur... razn ce sama naberes rastlince in jih skupi zmiksas...

Ma, v primarjavi s 4/5 izdelkov v Muellerju na primer je vse, kar sem ti zgoraj naštela kot da bi dejansko rožice zmiksal. Kaj je potem šele Nivea ali pa L'Oreal, če zgoraj naštete niso ''natur''?

Urshy Art

clock-img

06.05.2010, 07:51

clock-img

pupika

pencil-img

2132

baguSka ti si kot moj mož. Ko jaz kaj kupim od justa, pa rečem, d aje naravno in da zelo pomaga, pa on meni ja ja nič ni naravno, ker nobena naravna krema ne bi zdržala 2 leti kolko imajo rok trajanja.

clock-img

06.05.2010, 08:01

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

IZVIRNO SPOROČILO: urška84

Zdaj imam 100% pure hidratantni koncentrat z rosveratrolom, ta je do sedaj najboljša krema, ki sem jo kdaj kupila. Zelo lepo navlaži, pore imam čiste, saj jih ne maši, dovolj je za suhe predele, ne masti čela. Krasna.

Kje to kupim in kolk stane, prosim?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

07.05.2010, 09:00

clock-img

dana

pencil-img

1395

Sibil, mislim da je to OrCa. Cena je pa 38,00.

clock-img

11.05.2010, 08:01

clock-img

urška84

pencil-img

133

Ja, kupila sem v Orci in tudi cena je pravilna :)

Urshy Art

clock-img

11.05.2010, 10:27

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Tudi jaz sem za natur in tudi jaz nabavljam v orci;

trenutno imam tole milo

http://www.or-ca.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=56&category_id=47&option=com_virtuemart&Itemid=1

in tole kremo

http://www.or-ca.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=112&category_id=61&option=com_virtuemart&Itemid=53

oboje je super!
Jaz ima raje manj in mi je zato kul da si samo umijem obraz, kremo pa lahko isto uporabim za zjutraj in za zvečer.

Za sina pa tudi nabavljamo v orci, milo s kamilico in losion z aloe vero, Purbabies.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem