cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet za zblojeno mene

clock-img

07.11.2007, 19:46

clock-img

miškot

pencil-img

124

naš trimesečni Mihec je že en mesec na adaptiranem mleku. Ker je imel od tretjega dneva rojstva ubitačne krče smo dobili Novalac AC. Se je super obnesel in imamo krče sedaj samo še kakih 3x na dan za pol ure. Enkrat je v lekarni Novalaca zmanjkalo in smo mu dali pet brokov navadnega Aptamila. Takrat je prvič prespal noč in je nasplošno  izgledal bolj zadovoljen. Ko sem vprašala v lekari, če naj kar preidemo na Aptamil, so mi povedali, da lahko če želim, da pa se potem krči lahko vrnejo.Občutek pa imam, da ga Aptamil bolj nasiti. Najbrž zarad laktoze.
Sedaj mu čez dan dajemo Novalac, za obrok pred spanjem pa Aptamil.
A je to v redu?
A imate tudi kakšne izkušnje s tem, da bi se krči povrnili, ko ste prešli na navadno adaptirano? Ali se vam zdi bolj možno, da jih je že prerasel?

clock-img

07.11.2007, 20:01

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

POZDRAV,če je že star 3 mesece,so krči že verjetno izginili,ker se je to zgodilo tudi z mojim malčkom,točno do 3 mesecev je mel res krče,pol pa kot bi odrezal so bili mimo,lp

_____________________________

BODITE V CVETJU:):)

clock-img

07.11.2007, 20:50

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Pri nas so bili krci tudi 3 mesece. Verjetno ga pocasi minevajo. Kar daj mu Aptamil zvecer, ce mu ustreza.

_____________________________


clock-img

08.11.2007, 09:20

clock-img

Anonimen

Jaz bi prešla potem samo na Aptamil, ne vem če je dobro, da šije dva različna mleka. Od istega proizvajalca (najbrž zaradi podobne sestave ali kaj) že, to pravijo, da nekako lahko (jaz sem zaradi zaprtosti po Aptamilu mešala z Aptamil Comfortom), dva čisto različna pa menda ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem