cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet-kaj obleči na poroko-priča?

clock-img

10.05.2010, 21:04

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
21. avgusta sva z možem vabljena na poroko in sicer kot poročni priči ,oba, jaz njej, on njemu.
Poroko bo na kmečki gostilni v naravi,cca 45 svatov,na občini bomo samo mi 4,.....takšne so pač njune želje in midva jih spoštujeva.
Ker je moj stil oblačenja bolj športen,jeans,t-shirt,.......me zanima,če mi date kakšen nasvet kaj naj si oblečem.
Rada bi bila bolj fino oblečena,komot,ne predrago,ker najbrž nebom nikoli več oblekla,....
Visoka sem 177 ,58 kg,temnolasa...
Hvala.
lp

clock-img

10.05.2010, 21:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.05.2010, 21:31

clock-img

Anonimen

Zaradi postave ne bo problema user posted image ... no če bo taka bol na izi poroka pa ohcet v naravi, bi jaz kako lepo poletno oblekico oblekla, čevlje z nižjo peto pa natur frizurca s kako rožico v njej. Nebi preveč komplicirala s kakimi kostimi pa nevem kakimi špičaki ali svečanimi toaletami, ker kot si napisala že sama poroka ne bo tako svečana ...

Meni je tole simpatično:

user posted image

Al pa malo bol naravna:

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 10.5.2010 21:38:29 >

clock-img

10.05.2010, 21:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.05.2010, 21:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.05.2010, 21:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.05.2010, 21:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.05.2010, 08:10

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Meni pa je vedno čudno, ko kdo sprašuje, kaj obleči za poroko. Menim namreč, da je poroka predvsem stvar mladoporočencev, zato se mi zdi prav, da se njiju vpraša, kakšno barvno kombinacijo in stil bosta imela. Pri svojih poročnih oblekah. Mi je izredno mimo, ko vidiš vse mogoče "tiče", ki stojijo zraven mladoporočencev, vsak v svojih barvah, vsak v svojem stilu. Beda, res.

Posvetujta se z nevestico in ženimon, saj če sta vaju izbrala za svoji poročni priči, ste si najbrž dokaj blizu, a ne?

Lep poročni dan!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

11.05.2010, 08:40

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

še idej?

Ja.

user posted image

clock-img

11.05.2010, 09:41

clock-img

dana

pencil-img

1395

Mi je izredno mimo, ko vidiš vse mogoče "tiče", ki stojijo zraven mladoporočencev, vsak v svojih barvah, vsak v svojem stilu. Beda, res.

Posvetujta se z nevestico in ženimon, saj če sta vaju izbrala za svoji poročni priči, ste si najbrž dokaj blizu, a ne? [/quoteIZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Se strinjam.

Pa glede na to da praviš da nosiš bolj športni stil, se ne tlačit v kako stvar v kateri se ne boš dobro počutila. Navsezadnje boš v tem cel dan.

< Sporočilo je popravil dana -- 11.5.2010 9:42:05 >

clock-img

11.05.2010, 11:20

clock-img

Janjika

pencil-img

12

Otika, od kje je tista oranžna oblekca, se mi full dopade. Junija se poročim in bi potrebovala nekaj za preobleč in mi je full všeč, simpl. user posted image

clock-img

11.05.2010, 11:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Janjika

Otika, od kje je tista oranžna oblekca, se mi full dopade. Junija se poročim in bi potrebovala nekaj za preobleč in mi je full všeč, simpl. user posted image

V googla sem vtipkala 'summer dress' pa je bila ta ena izmed zadetkov ... je pa s te strani: http://fashionlooks.onsugar.com/2009-Spring-Summer-Dress-Trends-2831159

clock-img

11.05.2010, 21:13

clock-img

Janjika

pencil-img

12

Aja ... user posted image  se mi je zdelo, da ne bo nič s tega! Je pa luštna.

clock-img

13.05.2010, 12:02

clock-img

clara23

pencil-img

889

oblekce..ne rabijo bit tolk fancy, sam stil je dober:
user posted image

uuuu..lepaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2010, 20:32

clock-img

Anonimen

Janjika, lej tale na uvodni strani kataloga je na podobno foro kot tista oranžna, sam da je malo bol pisana, pa je tut zelo simpatična: http://www.venca.shop.si/prelistaj.asp

clock-img

25.05.2010, 15:16

clock-img

novinohti

pencil-img

323

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

oblekce..ne rabijo bit tolk fancy, sam stil je dober:
user posted image

uuuu..lepaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

men tudi tale lepaaaauser posted image user posted image

How will we ever know if we never try?

clock-img

25.05.2010, 15:26

clock-img

novinohti

pencil-img

323

user posted image

mogoče pa tole, meni se dopade, lahko tudi kakšna druga barva vzorčka-rožic, pa vseeno spodaj lepa enodelna oblekca, zgoraj pa en tak plašček

How will we ever know if we never try?

clock-img

25.05.2010, 15:56

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Pojdi v Orsey in Xanako, imajo polno res lepih oblekic, ki so zdaj čist IN.

Ma malo se barvno uskladite z ženinom in nevesto, da ne bo vsak po svoje pisan.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem