cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nastanitev na otoku Lastovo?

clock-img

10.02.2008, 21:02

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Punce lep pozdrav,
ker smo ponavadi hodili na Vis in bi letos malo spremenili, pa na Lastovem tudi še nismo bili, smo se odločili, da bi letos dopustovali tam. Otoka niti malo ne poznam, tako da če je katera že bila tam, bi ful prosila za kak nasvet, kje na otoku se splača namestit (bi pa na vsak način šli v apartma, hotel odpade). Pa kje je kakšna fajn plaža, saj imava 2-letnega otroka.

Hvala za odgovore,  pa lp j.user posted image

clock-img

10.02.2008, 22:30

clock-img

Snoopika

pencil-img

107

HM... Hotel v pravem pomenu besede je tako ali tako samo en user posted image .... Midva vsako leto kampirava v edinem in meni najljubšem hrvaškem kampu v Skriveni Luki....  Apartmajev je malo in dejansko je vseeno na katerem koncu si, ker je otok tako mali. Plaže v smislu za male otroke ni. Obstaja kvadratn meter peščene hotelske plaže. user posted image ... Večinoma je kamnita plaža. Ni lih za dvo letnike.  Je pa to zelo neturističen otok v primerjavi z drugimi otoki..  Par gostilnc, 15 minut iz enga do druzga konca... In to je to. Meni rajsko za spočit glavo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem