cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nastajanje mleka

clock-img

04.10.2006, 17:49

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

živjo

A kera ve, kolk časa traja, da se naredi novo mleko, ko najprej je vodeno, potem pa bol mastno, kdaj je pol spet vodeno najprej, na kolk časa? Sej me razumete ne user posted image  ?

lepo se mejte

clock-img

04.10.2006, 20:57

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

sem se ravno prejle spraševala, kako hitro se joška napolni! Ker je moja pupa vse popapala, potem pa ji nekaj ni pasalo (mislim,da pajacek okrog vrata - če je pa taka hruška debeluška) in je vse zbruhala. Zdej je sicer zaspala, bo pa verjetno hitro lačna. Nimam pa pojma, kdaj se spet nafila - bom zdej opazovala in ti sporočim, če bom seveda vidla user posted image
Ma je tole zelo delikatna stvar! Po moje niti ni isto vedno? Če pa ti kej prej opaziš pa le napiš

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

04.10.2006, 21:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da se natanka nekje v takšnem ritmu, kot dojiš. Če dojiš vedno samo iz ene dojke in dojiš recimo na tri ure, bo ena dojka spet polna čez 6 ur. Če dojiš iz obeh, bosta polni obe čez tri ure. Seveda v idealnem primeru; moje dete je danes čez dan viselo na joški na uro in pol (poskok v rasti pri teh mesecihuser posted image ?) in joške niso folgale peklenskega ritma, tako da sem imela skoz bolj prazne (kar ni problem, ker se mleko itak tvori sproti) oz. ni bilo nič tistega redkega prednjega mleka, samo smetanauser posted image . No, zdaj je pa dve uri od zadnjega dojenja in me že vse tiščiuser posted image .

clock-img

04.10.2006, 22:37

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Poln občutek v dojkah je, kolikor se spomnim iz branja (fajn je forum dojenje na med.over.net), samo tisto prednje mleko, večina mleka, ki ga dete sesa, nastaja sproti; torej dojke niso nek rezervoar mleka, ampak se tvori sproti.



_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem