cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasitnost Pregomina

clock-img

29.06.2008, 12:29

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Ne vem, če to spada sem ali med alerigje, pa vseeno...Ali je Pregomin manj nasiten kot recimo Milumil? Ker dokler smo mi jedli Milumil, je pojedel okrog 180ml na obrok in potem 4 ure nič, noč pa je prespal, odkar pa pijemo Pregomin (2,5 tedna), pa poje največ 100ml mleka, jest pa hoče vsaki 2-3 ure, tudi ponoči. Zdaj pa razmišljava, da je mogoče to mleko manj nasitno in kako bi ga zgostili? Naj dodam še to, da imamo sum alergije na kravje mleko in jajca.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

29.06.2008, 13:50

clock-img

Anonimen

Naš je poskusno jedel  Pregomin in je spil toliko kot prej navadnega AM, vendar s eje tudi meni zdelo, da mu ni dovolj. Ampak se mi zdi, da se je po parih dneh uštimalo. Je pa res, da smo šli potem na HA Bebo, ker mu bolj odgovarja, pa na KM je bil test neg. Koliko je pa star? Če je 4  mesece ga lahko komot zgostiš z rižolinom. Naš je 6 mesecev star, pa še vedno je na 3 ure, čeprav sva na GH. Mleka pa spije količinsko manj v obroku kot prej. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 29.6.2008 13:52:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem