cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nas mali je kot "pticki"

clock-img

12.08.2010, 13:55

clock-img

daisyb

pencil-img

419

zivjo,

nas mali je star 14 mesecev in se ze od uvajanja GH ubadamo z nejescostjo. se sedaj, ko je vse poje komaj kaj..kot pticek. dans za kosilo je pojedu 5 majhnih njokcev....pol poje kakih 100g minestre za vecerjo. najrajs bi zivel sam od sadja in jogurtev...pa mleka. spije se kar veliko mleka..do 700ml na dan. ali mislite, da res ni lacen..jaz sem vedno v skrbeh, da ne poje dovolj. pol pa za povrhu je se vsak mesec enkrat bolan in takrat ne je nic...in shujsa v enem tednu tolk kokr gre gor v enem mesecu.
mogoce se prevec sekiram, ker mam okol sebe same mamice z otroci ki jedo veliko...vceraj sem bla s kolegico..njen je pojedel cel kroznik paste kot velik..moj pa pet zlick...pol bi pa jedel sam kruh. ce zagleda kruh na mizi ne da vec nic druzga v usta.

ali ima se katera tako nejescega otroka? no..saj ne, da cesa ne je...je vse, sam v miniaturnih kolicinah.

clock-img

12.08.2010, 15:09

clock-img

ana b

pencil-img

1004

user posted image user posted image
Meni je smešno, ker naš tamali niti v sanjah ni pojedel 5 njokcev pri 14 mesecih, še sedaj pri 3 letih jih ne. Je pa popolnoma zdrav triletnik.

clock-img

12.08.2010, 21:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Joj kot da bi o moji tamali brala. Isto je jedla ko ptiček ali še manj, dolgo je prežvekovala tak da mi je brada zrastla zraven user posted image pa zelo malo je jedla na splošno. Najraje je imela mlečne stvari, mleko je bilo pa zakon. Pri 15m je šla v vrtec in po mesecu dni se je vse spremenilo. Dojela je, da je tam ne bodo čakali in prosili, da je in je začela jesti več in hitreje.
Še to, mislim da ni lačen. Mleko je tudi hrana in zasiti.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 12.8.2010 21:23:35 >

clock-img

13.08.2010, 10:45

clock-img

inč

pencil-img

55

oj,

tudi pri nas je podobno...moja pikica bi jedal vse mogoče sire v vseh oblikah, salamico, kakšen štrudelček tudi še gre no pa kosilo tudi zmaže na kruh je pa čisto nora...papa v zelo majhnih količinah ampak je tudi zbirčna...sm se včasih zlo sikirala in ji včasih silila hrano, ampak ni bilo uspeha...verjetno ima že dosti.

...tko pač je...dokler je zdarva je vse ok.

user posted image

clock-img

20.08.2010, 21:22

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

od moje sestre hčerka je ista - ma zdej 4leta, pa še vedno je kot ptiček. Naš petnajstmesečnik je pa čisto nasprotje. Ta je pa ko medveduser posted image  Če zračunam vse kar poje čez dan, poje več od mene! In to s tem da je suh ko poper. Je pa res da je izredno živahen otrok in se ogroooomno giblje.
Ne sekiraj se - otroci so različni in kot odrasli, tudi otroci pojejo zelo različne količine hrane naenkrat.

clock-img

08.09.2010, 12:14

clock-img

samado

pencil-img

52

Da ne odpiram še ene podobne teme: moja miška je stara 7 mesecev, pri 5m smo začeli z uvajanjem gh. Na začetku je vse lepo sprejela, sadje in zelenjavo, tudi če se je malo skremžila na začetku, je potem ponavadi kar nekaj pojedla. Sedaj noče nič več. No saj jo še dojim, zjutraj in zvečer poje nekaj riževe kašice, od 60 do 100 ml, ampak vse ostalo pa zavrača. Mogoče malo oblizne, da proba kaj je, tretja žlička pa že naleti na oviro - stisnjena usteca user posted image

Ima mogoče katera podobno izkušnjo? Sem zadnjič pri kolegici videla, kako tamali z užitkom je Hippovo slivovo kašico, pa sem mislila, da mogoče bo pa to raje imela kot pa doma narejene, pa spet nič.user posted image

clock-img

09.09.2010, 10:49

clock-img

pildek

pencil-img

21

Tudi mi se že z drugim otrokom spopadamo s konstantnim problemom neješčnosti. Pa mi je zadnjič ena kolegica podarila knjigo MOJ OTROK NOČE JESTI. Ženske, to MORATE PREBRATI. Knjiga je fantastična. Tako te pomiri, skulira, pojasni na zabaven način. Ogromno je vsakdanjih primerov iz življenja mamic. Veliko nasvetov.
<http://www.galarna.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=&nadgrupa=003&grupa=022&id=01753>

Meni je pomagala, sem se začela držati njenih nasvetov in se mi zdi, da nam gre na bolje.
pildek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem