cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

narezek

clock-img

30.11.2014, 19:19

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kje se najbolj splača kupiti salamo..
a da kupiš celo pa sam doma narežeš, al te pakirane narezke v npr hoferju al pa lidlu..

kok se narezka cca računa na osebo..

a mate ob narezku rajši narezano francosko štruco al klasičen kruh

clock-img

30.11.2014, 20:58

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz vedno kupim celo salamo in potem doma narežem. Če imaš mašino doma se po moje to najbolj splača. Sicer nikoli nisem preračunavala kaj je cenovno ugodneje, ker smo kar se salame in sira tiče zelo izbirčni in jemo samo točno določene, ker se sin po 90% salam praska. Jaz imam raje francosko štruco zdraven.

clock-img

30.11.2014, 23:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz mam rada več vrst kruha na razpolago, več vrst sira, orehe, grozdje, pa olive, kumarice, paprika in več vrst salam ter mesnih izdelkov. tko da je raznoliko.

clock-img

15.12.2014, 11:58

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Jaz ponavadi naročim te raznolike narezke, zraven pa kupim ponavadi francosko štruco. Se mi zdi, da gre najbolj zraven. Naročim pa kar pri tušu, pa pol samo prevzamem, da ne zapravljam časa :)
Hvala pa komentarju višje, bomo poskusili tudi to naslednjič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem