cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

narejeno mleko

clock-img

16.03.2008, 19:19

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Pozdravljne
Imam vprašanje in sicer me zanima, kako prakticirate pripravo umetnega mleka. Zanima me, če greste ven na sprehod ali jemljete ven vse (termovko z vodo, pločevinko mleka, žličke, ...) ali vse prej doma pripravite. A kam shranite? Brala sem, da se mora mleko porabiti v pol ure od priprave?! Doma imam eno stvar, ki je znotraj oblečena v stiropor(kupleno v SPARU) in zanima me, če bi lahko mleko pripravila v njej in koliko časa od priprave je užitno?
Hvala vam za odgovore.

clock-img

16.03.2008, 19:39

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem ponavadi prakticirala tako, da sem si v lonček ali vrečko dala mleko (toliko kolikor sem ga rabila), v flašo pa vodo. Ko je bil otrok lačen sem šla si naročila kavo, jih prosila za 1/2l vrč od piva z vročo vodo in segrela vodo vsipal mleko not in vola Alina je jedla, jaz pa pila kavo. Če pa smo kam šli, sem uporabila kar vodo iz steklenice, pa kar celo vrečko mleka z merico sem zraven vzela. Je pa poleti tud mrzlo mleko pila na plaži (stara 2 meseca) pa se ni kaj bunila, je vedno vse popila.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.03.2008, 19:46

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zanima me, če greste ven na sprehod ali jemljete ven vse (termovko z vodo, pločevinko mleka, žličke, ...)



Pri nas je bilo tako 10 mesecev, ker je toliko časa pil samo mleko in ni sprejemal GH. Vedno je bil ob meni ruzak z vsem potrebnim, med drugim tudi s pločevinko prilagojenega mleka, termovko z vročo vodo in še z enim lončkom prekuhane hladne vode. Meni je bilo zelo praktično.

clock-img

16.03.2008, 19:53

clock-img

vaney

pencil-img

2581

mi delamo isto. če kam gremo, imamo sabo termovko s toplo (ne vročo) vodo, pločevinko mleka, flaško in škatlo s čajem. če jemo pri komu doma, itak ni panike, če gremo okrog (zunaj), grem na kavo in shladim vodo v wc-ju, če gremo pa kam na pot, se pa ustavim na bencinski ali na kavi in se zrihtamo. meni se zdi čisto enostavno. nalijem vodo v flaško, dam noter mleko, pretresem in jemo.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

16.03.2008, 21:09

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi smo imeli vedno seboj termovsko s toplo vodo, ter male plastične posodice, v katerih sem imela vedno namerjeno mleko, navadno sem imela vedno dve ali tri take majhne plastične posodice kar v ruzaku.

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

16.03.2008, 21:22

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi imamo vedno s sabo termovko s toplo vodo in pa tisto merilno posodico od Aventa-notri so trije predalčki,torej gredo not tri merice mleka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem