cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naramnice modrčka ????

clock-img

20.03.2007, 16:53

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Danes sem po pošti dobila dve naročeni majčki. Sta ful dobri, samo na ramenih imata širok izrez in se vidijo naramnice modrčka.

Kako ve to rešujete?

Glede na to, da imam majhno košarico težko dobim primeren modrček za nošenje brez naramnic. Imam sicer 2 taka, ki imata tudi naramnice zelo lepe, ampak ...???

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

20.03.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Ne nosim modrčka.
Če je pa majčka svetle barve, potem se pa sploh ne sekiram, če se mi vidijo naramnice user posted image

clock-img

20.03.2007, 19:45

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Modrček v isti barvi kot je majčka, ker mi je to lepše kot pa une prozorne naramnice. Modrc brez naramnic mi pa nekako ne stoji najboljše. Brez pa ne morem bit.

clock-img

20.03.2007, 22:13

clock-img

Anonimen

Me ne moti, ce se vidijo ... user posted image  Pac oblecem tisti modrc, ki najbolj pase zraven user posted image

clock-img

20.03.2007, 22:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

a ni tako, malo nagajivo, da naramnica malo ven pokuka? seveda, če ni tista sprana siva od modrcev starih nonicuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.03.2007, 08:48

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Jaz oblečem modrc v isti barvi. Me pa sploh ne moti, da se vidijo. 

clock-img

21.03.2007, 09:33

clock-img

muška

pencil-img

3223

Mene to sploh ne moti. PO navadi si spodaj oblečem modrc iste barve, če te barve nimam poiščem probližek, če tudi tega ni, pa udarim čisto kontra-ampak da še paše skupaj in potem kombiniram še kak kos oblačila oz, dodatek v isti barvi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem