cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

napredno iskanje

clock-img

27.03.2010, 20:41

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Kako se pogleda napredno iskanje. Komaj se user posted image navadi m na eno napredno iskanje, že morajo nekaj pre***at.
Moderatorji a res nimate nobenega bolj pametnega dela kot stalno nekaj spreminjat na RR. Saj ste pametni res.....

clock-img

28.03.2010, 15:29

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

Kako se pogleda napredno iskanje. Komaj se user posted image navadi m na eno napredno iskanje, že morajo nekaj pre***at.
Moderatorji a res nimate nobenega bolj pametnega dela kot stalno nekaj spreminjat na RR. Saj ste pametni res.....

Anja25 v čem pa je težava z naprednim iskanjem?

Sicer moderatorji nimamo prav nič pri s spremembami na portalu.

clock-img

29.03.2010, 12:06

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Ne morem pogledati na primer neke teme ali pa moje pretekle teme in pa tudi za določenega uporabnika ne morem videti kaj je novega napisal.

Prej sem kliknila na vsi forumi, pol na pogosto zastavljena vprašanja in že se mi je odprlo okence za napredno iskanje. Zdaj pa ni nič.

Prosim opišite mi postopek kako pridem do naprednega iskanja določenega uporabnika ali mene osebno.

Hvala in LP

clock-img

29.03.2010, 22:43

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Gresta na iskanje (desno zgoraj), kliknete napredno iskanje, pod avtorja vnesete ime npr. Anja25 in vam poišče vaše teme. Oz vpišete kakšen drug iskalni niz, ki ga želite. Upam, da boste našla, lahko mi na ZS pišete kaj točno iščete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem