cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nalivno pero

clock-img

06.08.2011, 11:33

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Kaj je po vašem mnenju oz. izkušnjah boljše za šolarje - takšno nalivno pero, pri katerem je konica, s katero piše, podobna konici tankega flumastra ali pa klasično nalivno pero?

clock-img

06.08.2011, 11:35

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Aja, pa še to. V katerem razredu pa začnejo uporabljati nalivnike?

clock-img

06.08.2011, 19:12

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Pri nas ga rabijo sedaj v 2. razredu. Sicer pa tudi jaz ne vem, če imajo lahko tiste "novodobne". Meni se zdi nalivno pero še vedno tisto s peresom, čeprav se pomoje manj uničujejo ti ta novi.

clock-img

07.08.2011, 10:47

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Naši so ga prvič uporabili cca. 3 tedne pred koncem drugega razreda.

Sem zagovornik klasičnih nalivnikov, ker menim, da je prav, da se otrok najprej nauči pisat s takim in kasneje lahko preide na preostala pisala.

Pomisleke bi verjetno imela le pri levičarjih, čeprav se zdaj že dobi tudi klasičen nalivnik za levičarje, a ne vem kako hitro se napisano suši, da ne pobriše vsega z roko. Drugi pomislek pa bi bili otroci z grafomotoričnimi težavami - tu bi osebno za nasvet poprosila kolegico, ki ima na tem področju več izkušenj.

clock-img

07.08.2011, 11:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Naši so ga prvič rabli v drugem razredu in sicer nam je učiteljica prav pokazala tole novodobno in so vsi imeli taka pisala. Una klasična naj bi delala packe,..

Kaj je boljše ne vem. Mislim, da se lahko naučijo lepo pisati tudi z tem novodobnim. Mogoče imamo tista klasična preveč ukoreninjena oz samo mislimo, da so najboljša. Ne vem, samo tako razmišljam, bi morali kako študijo narest.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

11.08.2011, 06:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Pubertetnik (9. razred) ima navaden nalivnik, Mladič (1. razred), ki je levičar, pa tistega za levičarje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem