cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nakup sedežne...

clock-img

09.08.2011, 08:14

clock-img

end1

pencil-img

1598

Zanima me če ima kdo izkušnje z nakupom na obroke v Harvey Normanu! Koliko me dejansko stane ta nakup?

clock-img

09.08.2011, 08:18

clock-img

Oceania

pencil-img

762

Stroške zavarovanja plačaš, pred leti sem tako plačala 10 000 sit, ravno toliko kot je bila sedežna znižana.
HN v bistvu vplete posrednika,ki si zaračuna te stroške in z njimi skleneš pogodbo o obročnem odplačevanju.

clock-img

09.08.2011, 09:03

clock-img

end1

pencil-img

1598

pa si zadovoljna s sedežno, vem da je kvaliteta odvisna od cene, moja ogledana je zeloooo znižana. zavarovanje verjetno zaračunajo na vrednost izdelka.

clock-img

09.08.2011, 09:33

clock-img

cimi

pencil-img

207

jaz sem jo v Harveju kupila na obroke - na Diners, pa je dejansko nič ne preplačam oz. 12 € (1€/obrok)

clock-img

09.08.2011, 09:34

clock-img

cimi

pencil-img

207

IZVIRNO SPOROČILO: end1

pa si zadovoljna s sedežno, vem da je kvaliteta odvisna od cene, moja ogledana je zeloooo znižana. zavarovanje verjetno zaračunajo na vrednost izdelka.

mi smo zadovoljni, cena je bila malo manj kot 2.000, znižana iz 3.200€

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem