cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nakup osebne tehtnice

clock-img

11.10.2005, 15:41

clock-img

riatia

pencil-img

71

Ima katera elektronsko osebno tehtnico za nadziranje maščob in vode v telesu? Se splača kupit?  Ali je boljše kr navadno kupit?
Včeraj sem tudi jaz začela z dieto (10.10.2005!!!!). user posted image  Način hujšanja ne bo 3MD dieta ali katerakoli druga dieta . Odločila sem se  da bom imela manjše obroke , pila bom samo vodo, nobenih sokov itd, košček črnega kruha je dovoljen samo pri zajtrku, po 18. uri nobenega obroka več. Veliko gibanja... Vsaj 3x tedensko sobno kolo.Na ta način mi je že uspelo shujšat 16 kg  ampak  sem od januarja  9 kg dobila že nazajuser posted image user posted image . Začela  sem spet po starem. Napaka!!! Dosti težje je težo obdržat kot pa shujšat, vsaj pri meni je tako.
Upam, da bo čimmanj skušnjav in mi bo tokrat uspelo, pa ne samo shujšat, ampak tudi spremeniti način prehranjevanja, da bom potem težko prigarano težo lahko tudi obdržala.Upam, da niso to samo besede. Za začetek bi rada shujšala 9 kg. Je mogoče še katera začela včeraj???
Veliko uspeha pri hujšanju vsem ..user posted image

clock-img

12.10.2005, 13:01

clock-img

Anonimen

Jaz imam elektronsko tehtnico, mi je ta čisto dovolj.

Sicer pa ti želim veliko sreče pri hujšanju. Pa javi se kaj z rezultati.user posted image

clock-img

12.10.2005, 13:05

clock-img

Anonimen

Jaz ima tudi tako, navadno elektronsko. Pa odlično deluje, vsakič pokaže manj. user posted image  Škoda, da se ne spomnim več, kje sem jo kupila.
Pri tistih za merjenje vode in maščobe, pa itak ne bi vedela, kaj je zdaj z vodo: ali je dobro, da je je več ali manj. O.K., maščoba že, ampak voda ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem