cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nakup šotora

clock-img

27.07.2010, 15:56

clock-img

indijancek

pencil-img

45

Odločamo se za nakup šotora preko amazon.de, ker so veliko cenejši in večja izbira.

Zanima me, kako je glede plačila, ali plačaš vnaprej s kartico, koliko pride poštnina???

clock-img

27.07.2010, 16:25

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Saj za poštnino imaš zraven napisano, ko nakupuješ, mislim, d aje mene za šotor, ki sem ga pri njih kupila, prišlo ene 9 evrov. Šotor je bil pa 130 ali 140 evrov, nekaj takega.
Ja, plačaš pa s kartico. Dobiš prej kot v enem tednu, vsaj jaz sem. Super, da si se odločila za to, ker  je res veliko ceneje kot pri nas.
Sicer pa najprej odtipkaj želeni model šotora v google, pa ti bo ven vrglo trgovine, v katerih jih imaj, in potem malo cene prečekiraj. So velike razlike. Tale moj, ki je bil tukaj znišan in je stal 130 evrov, je bil drugje tudi po 240.

clock-img

28.07.2010, 12:16

clock-img

indijancek

pencil-img

45

A si kupovala tudi kako drugo opremo in bila zadovoljna? Je res veliko ceneje in se
splača.

clock-img

28.07.2010, 21:51

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: indijancek

A si kupovala tudi kako drugo opremo in bila zadovoljna? Je res veliko ceneje in se
splača.

Ne, nisem. Drugo sem že ene par let nazaj pri nas kupila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem