cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najljubši kosi oblačil? Čevlji?

clock-img

01.03.2007, 17:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

katere kose oblačil imate najrajši? Kaj najraje oblečete? Kako najraje kombinirate oblačila? Za v službo, za doma?
Kaj pa čevlji?

Jaz priznam, da se freak na razne jopice in na majčke..v vseh barvah.
Všeč so mi tudi kavbojke z nenavadnimi žepi na zadnji plati (nizki, veliki, majhni itd.) user posted image Zelo rada nakupujem tudi športne cunje ( a la teflonske hlače, vetrovke, razne flis zadeve...) Izredno všeč mi je kombinacija puli + krilo.Ne maram vrečastih oblačil, obvezno morajo imeti nekaj oprijetih linijuser posted image Za doma obožujem plišaste trenirke! Glede čevljev...nisem ne vem kako komplicirana...zelo rada nosim škornje in balerinke...visokih pet nekako ne maram...za doma mi ni udobnejših čevljev čez all-starke...klasičnih superg ne maram! Napišem še kaj kasneje, ko dobim navdihuser posted image    

clock-img

01.03.2007, 17:38

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Moja slabost so tudi polo majčke z izrezom, lepo oprijete...user posted image user posted image

clock-img

01.03.2007, 17:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

definitivno čevlji. pol pa gor vse skombiniram:) za poroko sem obleko naredila tako, da je pasala k čevljem, ki sem jih že imelauser posted image

v službi: krilo ali hlače (po možnosti kaj bolj nenavadnega), zgoraj pa večinoma kar kakšna nevpadljiva črna oprijeta majčka + jaknica (imam jih vseh sort, z leti se nabere) + izbran kos nakita.

doma - trenirka, oprijeta majčka, jopica.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

01.03.2007, 18:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Rutice...predvsem rute, ki si jih dam na glavo - trenutno mi je najljubša ena rebrasta črna user posted image

Suknjiči...pa obvezno dvignjen ovratnik...potem pa kombiniram zraven hlače, krilo, hlače + krilo, tunike, pulije...

nakit...lesen, kovinski, bronast....veliki kosi nakita, ki pridejo do izraza.

clock-img

01.03.2007, 18:17

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

hmmmmmuser posted image
trenutno se mega počutim v enem dolgem puliju in ga nosim ves čas, operem ,posušim
mater sem dolgcajtnauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

01.03.2007, 18:32

clock-img

Anonimen

Razne majčke...pisane, enobarvne...pa kavbojke...ali pa črne žametne pa roza puloverček z v izrezom. Take rada nosim. Za v službo.
Doma pa trenirka. Pa majčke...reklamne z dolgimi rokavi so najbolj super user posted image

clock-img

01.03.2007, 20:34

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst pa sam da so adidaski ne ravno adidas ampak vsaki športni copati

clock-img

01.03.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Čevlji. Vse drugo kombiniram nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najraje oblečeno?
Hlače in kakšna majica v kombinaciji z jakno. Ponavadi večina stvari: črnouser posted image

Rada imam tudi kostime, ki niso klasični, ampak imajo kombinacijo hlač in dolge jakne (plašček varianta) ali pa kakšno krilce (všeč mi je tisti ciganski stil - še vedno).

Ampak najpomembnejši so ČEVLJIIIII!!!!!!

Doma - trenerka in majice z miki miškouser posted image  (moja druga strast)

clock-img

01.03.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

Rdeča poletna obleka z belimi pikicami. V njej se počutim božansko.

clock-img

01.03.2007, 22:00

clock-img

Anonimen

definiivno pižame, velike, udobne, mehke, tople..če ne lezejo rokava in hlačnice gor in so iz frotirja ali kakega drugega toplega materiala pa še toliko bolje :)

clock-img

01.03.2007, 22:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

doma: trenirka-ozka in "mehka"user posted image , široka majica, copati ne smejo manjkati in flis dokolenke(pozimi).
za ven:definitivno zmagajo kavbojke v 90%, pa kavbojske škornje oz. "gležnarje". S temi bi lahko še spat šlauser posted image , se mi zdi...
za na vrt: stara trenirka, majica,katera pač pod roke pride in seveda "highlight": zeleni gumijasti natikačiuser posted image .(ki zgledajo, kot cokli). SE hitro operejo, še bolj hitro posušijo, pa ves drek lahko z njimi obhodim. Pa še pes ima veselje z njimiuser posted image . Že razmišljam o vzorčastih- da vpeljem malo mode za na vrt. user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.03.2007, 22:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najljubši kos oblačila je najbrž črni svileni korzet z izvezenimi umazano belimi rožami gor.
Najljubši čevlji pa so ultra visoki špičaki Mango, črni, pol-odprti, usnjeni.
v kombinaciji z ozkim črnim krilom trgajo gate...preverjeno...večkrat!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2007, 23:06

clock-img

taja27

pencil-img

1253

čevlji in škornji, obvezno usnjeni
adidaske, ampak samo adidas originals
torbice, ufffff noro
ure, jupi

clock-img

01.03.2007, 23:45

clock-img

Anonimen

Bokserce (oz hotke al kaj smo ze pogruntal tukaj na RR .. skratka, ta nizke) in tri majice iz H&Ma, isti kroj, samo druga barva (bela, siva, rjava) - oprijeta, pa v izrez pa na koncu ''spice'' je blago nabrano - te, ki so letos ble povsod. Pa se eno imam tako CIST DRUGACNO user posted image  isti kroj, samo 3/4 rokavi, vecji dekolte in temno rjava je user posted image  

Za doma ponavadi v cunjah, v katerih peljem Luno ven - sportne hlace, kavbojke .. jazz hlace (pac, take siroke, na zvonc pajkice) + majce. Reklamnih ne maram in ne nosim, razen ce so posebej za zenske in res mejhna stevilka (lih super mi je npr. od 7/8 let user posted image  ali pa S zenska). 

Za v solo & ven itd. sem itak enako oblecena - kavbojke, krila, sportne hlace .. + majcke (razlicnih barv .. bolj je oprijeta, bolj je fajn .. ampak bombaz, ne sintetika).

Pulover/jopa obvezno rabi kapuco .. user posted image  Jakne brez kapuce sploh kupila ne bi ..

Cevlji - balerinke & adidaske! Pa cimbolj ravni spredaj, okrogli (kar je zdaj moderno) mi niso vsec. Poleti pa obvezno japanke!!!

LP, Ribica

clock-img

02.03.2007, 07:52

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz pa najraje kupujem sexi spodnje perilo. Pa dostkrat se najprej za spodnje perilo odločim, pol pa čez pokombiniram kaj bom oblekla.

clock-img

02.03.2007, 08:13

clock-img

Anonimen

Za doma trenirke in razvlečene majce, take k jih ni škoda, ker me tamala dnevno zapaca z vsem živim, za ven pa največkrat kavbojke, enkrat na dve leti me piči, da se malo bolj elegantno oblečem, pa mogoče poleg kavbojk še kakšne druge bolj športne hlače, samo trenutno tega moja garderoba ne premore (oz. ja, samo premajhne številke, ker sem se zredila), zgoraj pa športno elegantne majice, najraje imam iz H&M z dolgimi rokavi in V izrez, zgoraj pa največkrat puloverje s kapuco, včasih pa kakšno športno jopico ali pa tudi malo bolj elegantno. Obute mam pa pozimi več ali manj vedno čevlje a la gojzerje, samo ne glih gojzerje, drugače pa superge ali pa, ko je toplo, kakšne športne sandale.

clock-img

02.03.2007, 10:14

clock-img

muška

pencil-img

3223

perilo, perilo, perilo,...user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 10:16

clock-img

Anonimen

Majčke.

clock-img

02.03.2007, 10:45

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Kar naprej bi copate kupovala.

clock-img

03.03.2007, 00:29

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Rada imam visoke pete in oprijete majčke in hlače, ki lepo oblikujejo postavo!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem