writing-img

najem vile-hiše - toskana - toscana

clock-img

24.08.2008, 19:29

clock-img

mitjad

pencil-img

6

Živjo,

zadnje čase slišim od znancev, da so si nekateri najeli "vilo" v Toscani in preživele prav lepe in ne posebno drage počitnice.
Ima kdo izkušnje glede tega, za jesen ali prihodnjo pomlad.

Torej najem hiše za nekaj družin z namenom oddiha, igranja otrok v vrtu, izletov po Toskani, kolesarjenja in raziskovanja, dobre hrane ipd.

lp
Mitja

clock-img

24.08.2008, 19:49

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi sicer še nismo bili, imamo pa namen. So bili prijatelji julija in so najeli pol vile (vsak del je imel vhod na svoji strani tako da sosedov sploh niso videli). Imeli so svoj velik ograjen vrt in bazen. V hiši pa so bile 3 spalnice, kopalnica in dnevna in kuhinja. PA garaža za avto. Za to so dali okrog 800€ za 10 dni. Ne spomnim se v katerem kraju so bili.

clock-img

24.08.2008, 21:24

clock-img

martita

pencil-img

734

Bili letos za prvi maj. Tukaj. Priporočam. Če te še kaj zanima piši na ZS. Zdej nimam časa, da bi se razpisala.user posted image

clock-img

24.08.2008, 21:25

clock-img

martita

pencil-img

734

Ups, link ne dela. TUKAJ

clock-img

24.08.2008, 21:28

clock-img

martita

pencil-img

734

clock-img

29.08.2008, 10:30

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

www.tuscany.net

Tu sem brskala sama glede na lastne pričakovane kriterije (ki so kar visoki) in našla čudovit resort www.anticafonteresort.it.

Mi smo v Antici Fonte preživeli prvomajske praznike. Desetka!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem