cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najem prikolice

clock-img

15.03.2008, 14:34

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

zanima me kje bi lahko našla kakšno internetno stran za najem počitniške prikolice oz če jo kdo od vas odda???lp

clock-img

15.03.2008, 14:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kok velika pa mora bit?

clock-img

15.03.2008, 14:37

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ja za dve do štiri osebe

clock-img

15.03.2008, 14:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aha.. No jaz poznam enga k jo ma za 2 osebe. Vec pa zal ne. Ker je cisto mala.

clock-img

16.03.2008, 20:11

clock-img

Anonimen

Na hitro google nic ne da; vecinoma gre za najeme avtodoma ali stacionaren najem prikolice v kampu (in ne tako, da jo peljes, kamor zelis).

< Sporočilo je popravil Mič II -- 16.3.2008 20:12:00 >

clock-img

17.03.2008, 15:31

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

zanima me kje bi lahko našla kakšno internetno stran za najem počitniške prikolice oz če jo kdo od vas odda???lp

V večini campov v Istri oziroma Hrvaški oddajajo "kontejnerje". Notri imaš dve spalnici, kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Cene najema so kar velike, ampak sami "kontejnerji" pa so zelo udobni. V kuhinji imaš psodo, hladilnik. Prav tako imaš na razpolago TV (če ga rabiš). V kopalnici je topla voda (ni ti potrebno stati v vrsti za tuš) user posted image user posted image . Nekater imajo notri tudi "pečko", ki smo jo mi tisto leto, ko smo to koristili imeli tudi prižgano, saj so poletja zadnje čase kar hladna.

user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

27.03.2008, 21:13

clock-img

laruska

pencil-img

53

Sem našla en link kjer prodajajo prikolice in jih tudi dajejo v najem. http://www.kampprikolice.net/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem