cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najem na Kreti

clock-img

03.03.2006, 09:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Evo, ful luštnih hišic in apartmajev za dopust na Kreti:

http://www.villasincrete.com/

Škoda, ker ni cene zraven!

clock-img

03.03.2006, 10:03

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

O hvala, to tudi mene zanima,ali imaš ti, ali katera druga izkušnje s takim najemom, koliko je to ziher varianta. Da ni potem ko prideš dol kakšen problem.

clock-img

03.03.2006, 10:19

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pomoje da ni težav. Mi smo velikokrat najeli kakšen apartma preko interneta, pa je vedno vse štimalo. So pa res fajn stvari tole.

clock-img

03.03.2006, 11:26

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi še nikoli nismo tako rezervirali,me pa zelo vleče na Krf,ampak agencije imajo zelo slabe ponudbe apartmajev,pa tudi prevoz bi mi kombinirali ladja- letalo.Bom pač spremljala ponudbo, hvala za informacijo.

clock-img

03.03.2006, 11:28

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi gremo poleti na Krf - no gremo komplet ionske otoke - Krf, Lefkas, Kefalonija, Zakintos. Gremo tja z ladjo Benetke-Krf, nazaj pa Patras-Benetke. Spali bomo v šotoru.

Za ladjo smo dal cca. 160.000 Sit. Ker gremo dve familije, pa eno kabino smo najeli, tko da si mal delimo stroške.

clock-img

03.03.2006, 12:32

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi bi do Krfa še šli z ladjo, do Patrasa pa je vožnja predolga,jaz se še z našim najmlajšim 3leta ne upam na tako dolgo vožnjo,ker ne vem kako bi jo prenesel. Izbrali ste dobro varianto, jaz še vedno ne morem pozabiti našega Zakyntosa izpred dveh let, čudovito.user posted image user posted image

clock-img

03.03.2006, 12:42

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Hvala, bom pogledala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2006, 21:48

clock-img

Anol

pencil-img

299

viv mene pa zanima koliko je star tvoj otroček in če imate že kakšne izkušnje z popotovanjem z majhnim otročkom?

Hvala za odgovor.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

15.03.2006, 08:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Anol,

naša je bila decembra stara 2 leti, torej bo dobre 2,5 poleti. Vožnje ne bo prav veliko, ker se bomo prestavljali po otokih, tako da se bomo Patrasu približevali. V 3 tednih bomo prevozili Krf, Lefkas, Kefalonijo in Zakintos.

Izkušnje imamo od lani poleti, ko smo šli na potepanje po Siciliji (v mojih albumih Sicilija), za 1. november smo šli pa na Malto (tudi v albumu).

Včasih se kdo vpraša, kaj ima otrok od tega, da si tako ali tako ničesar ne zapomni. Po eni strani res, ampak zapomni si ne tudi 10 dni Hrvaške, po drugi strani si pa presenetljivo veliko zapomni. Naša Mirna še vedno zelo rada gleda slike iz dopusta in zraven pripoveduje zgodbice - morda si jih je že zapomnila, ko sem ji jaz govorila. Ne vem... Je pa res, da otrok maksimalno uživa, ko je 3 tedne 24 ur na dan skupaj s starši. In nič ni narobe, če v tem uživata še starša in si dopust prikrojita malce po svojih željah. Moje razmišljanje...

Zato kar pogumno, če se odločate za kakšno pot. Otroci so zelo zelo prilagodljivi!

LP, viv

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem