za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
itak si mislim, da pol stvari ne potrebujemo ...šampon, balzam, pa peno, pa žavba za zaščito konic, pa čez lak ALI krema, pa korektor, pa tekoči puder, v prahu, blush.... OU, PUNCE TO PA ME JE DOTOLKLO.... v avonovem katalogu, sem videla eno tako kremo v lončku, ki je bil razdeljen na pol, zgornji del kreme je za zgornjo veko in NE BOSTE VERJELE spodnji del za spodnjo...prebrala sem dvakrat ...in ja je res.
Kaj je vam najbolj "čudno, nenavadno, neuporabno" ?
22.02.2007, 10:49
soncece24
3825
Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje.
22.02.2007, 10:57
amalija
212
Najbolj čudno mi izgleda tisti pripomoček za stiskanje ogrcev Ampak deluje
< Sporočilo je popravil amalija -- 22.2.2007 11:01:26 >
22.02.2007, 10:58
Anonimen
Meni tud zgleda uno za vihat trepalnica k ena mučilna naprava
Krema za zgornjo in krema za spodnjo posebej Za crknt -kaj se še ne bodo spomln
Upam da ne bodo še kkšno maskaro izuml k bo treba vsako trepalnico posebej mazat, al pa labelo za spodnjo in posebej za zgornno ustnco
22.02.2007, 11:16
Felicity
4257
evo jo kremco od avona
amalija - Kje se pa dobi tisto stvar za stiskanje ogrcev?
22.02.2007, 11:27
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje.
Se podpišem...
22.02.2007, 11:36
muška
3223
meni tudi
22.02.2007, 11:55
Anonimen
amalija, vidim, da ne poznam vsega Kaj bi to bilo? Pripomoček za stiskanje ogrcev? Mogoče tisti obliži
22.02.2007, 12:02
Anonimen
Ja ja tist za trepalnice je res mal strašen
22.02.2007, 12:37
amalija
212
punce, ne, ne, prav za ogrce je - t.i. comedone extractor, zgleda pa takole
Zgleda rahlo nevarna, tko za uč iztaknit Sam men je boljše s tem iztiskat, ker z nohti si vse razmesarim Jaz sem jo kupila v Limoniju, imajo jo pa tam pri pincetah ipd.
22.02.2007, 13:02
Anonimen
AJEJ, proti temu pa naprava za vihanje trepalnic res nedolžno zgleda....
22.02.2007, 13:05
CUKRČEK
4802
IZVIRNO SPOROČILO: amalija
Zgleda rahlo nevarna, tko za uč iztaknit Sam men je boljše s tem iztiskat, ker z nohti si vse razmesarim Jaz sem jo kupila v Limoniju, imajo jo pa tam pri pincetah ipd.
ujej, to pa tako zgelda, kot tista naprava s katero so včasih konjederci pse lovili....hop čez gobček...
22.02.2007, 13:08
amalija
212
cukerček
Saj ko se navadiš, je super
22.02.2007, 14:01
Strawberrie Cherrie
7788
Tole kar je navedla Amalija in pa vsekakor una zadeva za trepalnice vihat ; še posebaj če je v srebrni barvi, una guma pa rdeča...potem res zgleda kot nek kirurški pripomoček!
22.02.2007, 14:05
Moyca_
4144
men tud
22.02.2007, 14:06
Moyca_
4144
IZVIRNO SPOROČILO: amalija
ni to za uhe pucat
22.02.2007, 23:52
Anonimen
Mogoče mal zgrešen, no, ampak men je pa butasta gumijasta krtačka na maskarah. Navajena sm na une ščetine, potem pa zadnjič vidim reklamo za eno plastično.
Mi ne gre u glavo... pa kva pol...
23.02.2007, 00:05
polona2
2144
Tudi meni.
23.02.2007, 09:26
TaisTa
31
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide
v avonovem katalogu, sem videla eno tako kremo v lončku, ki je bil razdeljen na pol, zgornji del kreme je za zgornjo veko in NE BOSTE VERJELE spodnji del za spodnjo...prebrala sem dvakrat ...in ja je res.
Živi absurd. Česa vsega se ne bodo še spomnili. Punce, da ne boste nasedle čemu takemu. Ha, samo da bi več zaslužili, prasci. Da bi pa kaj koristnega naredili za kožo, pa še niso pomislili. Tisto reč, ki jo Amalia nalepila, si pa že dalj časa ogledujem. Bo treba v nabavo.