cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nagibanje naprej

clock-img

16.05.2007, 21:29

clock-img

lysa

pencil-img

124

Čez nekaj dni bo moj user posted image  star 5 mesecev. Že nekaj tednov opažam, da se nagiba naprej, ko sedi v avtosedežu (lupinci). To zgleda tako kot bi hotel pasti z glavo naprej. Isto počne, ko ga dam v gugalnik ali pa v voziček. Sprva se je odrival s pomočjo rokic (s komolci), sedaj mu pa samo zgornji del telesa z glavo pade naprej. Prav vidi se, da je ves napet. Včasih pomaga, da ga potisnem sama nazaj, pogosto pa se moji roki upira in hoče vztrajati v tem položaju. Če ga pustim, kar zleze naprej z glavo do stopal in začne jokati (predvidevam, da mu ni udobno). Sedaj me pa zanima, če je to normalno?!? Zelo me skrbi. Kaj lahko storim, da tega ne bo več počel, če to zanj ni dobro?

clock-img

16.05.2007, 21:45

clock-img

ami2

pencil-img

89

Sicer nisem strokovnjak, a zdi se mi, da je to lahko zato, ker ima prešibke hrbtneuser posted image  mišice.

Če sem prav razbrala, sam še ne sedi?
Druge rešitve, kot te, da ga nenehno popravljaš in ga ne postavljaš v sedeči položaj, se trenutno ne spomnim...

Sta bila že kdaj v razvojni? Je tudi sicer hipoton?

< Sporočilo je popravil ami2 -- 16.5.2007 21:48:31 >

clock-img

16.05.2007, 22:24

clock-img

lysa

pencil-img

124

Bila v razvojni, naročena pa sva tudi na fizioterapijo, ampak jo imava šele konec meseca. Drugače pa ima ugotovljeno hipertenzijo od rojstva. Na zadnjem pregledu (marca) pa je bilo izboljšanje oz. le blaga hipertenzija. Do sedaj je bilo vse v redu z njim. Ravno tako pa noče več "pasti kravice" in postavlja se v stoječ položaj (z nogicami se odriva kadarkoli ima priložnost). Kot kaže smo spet na začetku.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem