cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadstandardno zdr. zavarovanje otrok

clock-img

05.10.2006, 15:43

clock-img

pearl

pencil-img

426

Ste že slišale za nadstandardno zavarovanje otrok? Na pediatriji ima eden od staršev, če imajo otroci sklenjeno takšno zavarovanje, brezplačno bivanje. To sem zasledila v  njihovi brošuri, pa me zanima kaj več o tem.

clock-img

05.10.2006, 15:45

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Adriatic ima doplačilo 1.950 sit k nezgodnemu zavarovanju predšolskih in šolskih otrok user posted image  

mi imamo oba tko zavarovana user posted image

clock-img

06.10.2006, 10:54

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Mi imamo za tamalo že od rojstva zavarovanje pri Merkurju, ki krije bolnišnico in stroške bivanja starša. Plačujemo pa vsak mesec cca 5€, se mi zdi.
Ko sva bili poleti v bolnici, je prišlo hudimano prav. V bolnici sem sicer morala plačati, zavarovalnica pa je potem povrnila pavšalni znesek (ki krije prevoz in bivanje). Zelo pametna je bila ta odločitev. Če bi bila 1 teden z njo v bolnici, (hvala bogu ni blo treba, sva šli odmov) bi me to "stalo" 56 000, pa še bolniška mi ne pripada. Po moje se izplača.

clock-img

06.10.2006, 11:13

clock-img

Anonimen

MI imamo isto kot Pupa

clock-img

06.10.2006, 11:54

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Urška user posted image  nov avatar. Opazila sem, ker mi je bila prejšna slikica zelo všeč, pa tudi ta je full dobra.

clock-img

06.10.2006, 15:20

clock-img

Anonimen

hvala lenikauser posted image . Meni je bila tudi prejšnja všeč. Mogoče bolj kot ta, samo kaj če pa pubec rasteuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem