cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadstandard v Izoli

clock-img

25.02.2009, 14:24

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Pozdravljene,

mene zanima, če je imela to sobo v izolski porodnišnici? A se moraš prej zmenit al je dovolj če po porodu rešeč, da bi rad to sobo? Pa cena?
Sem iskala po spletnih straneh bolnišnice Izola pa nič kaj dosti ne piše, niti cenika ni blo gor...
Jaz bi rada imela to sobo, da je lahko moj user posted image  z mano in da imam mir..

Hvala,

Lp

clock-img

26.02.2009, 07:54

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

al je dovolj če po porodu rešeč, da bi rad to sobo? Pa cena?
Jaz bi rada imela to sobo, da je lahko moj user posted image  z mano in da imam mir..

Ko sem jaz bila (2 leti nazaj) si po porodu rečeš in si jo dobil, seveda, če je frajuser posted image  Tako, da lahko ostaneš tudi razočarana... Prej pa se zmenit ne moreš. Cena je bila takrat mislim, da ene 7 jurjev. Danes bo po mojem okrog 30-35€ (govorim na pamet).

Glede obiskov pa je tako... Dragi je lahko s teboj ja, ampak samo v času obiskov oz. malo prej in malo kasneje. Ni, da je lahko cel dan s teboj (no, vsaj tako je bilo včasih).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

26.02.2009, 08:32

clock-img

tralala

pencil-img

220

05/6606829
Če pokličeš na oddelek, ti bodo vse prijazno povedali (po moje).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem