cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadstandard soba v Celju!

clock-img

12.08.2009, 07:59

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Drage dame, zanima me cena nadstandardne sobe v celjski porodnišnici.
A prisotnost očeta ob porodu se še vedno plača? (to se mi zdi bedarija)

HVALA!

clock-img

12.08.2009, 08:16

clock-img

barika

pencil-img

6448

http://www.sb-celje.si/index.php?id=319

http://www.sb-celje.si/index.php?id=39

< Sporočilo je popravil barika -- 12.8.2009 8:17:09 >

clock-img

12.08.2009, 08:50

clock-img

dali1

pencil-img

34

Ja nažalost vse se plača.
Prisotnost očeta pri porodu nekaj manj kot 20 eur, nadstandardna soba pa mislim, da 30 eur/dan. Ne vem ali si res želiš biti čisto sama, saj imaš edino prednost to in še TV. Saj obiski so tako tako omejeni.
Meni se zdi bolje biti v druži mamic da si izmenjamo izkušnje.

clock-img

12.08.2009, 14:30

clock-img

gita10

pencil-img

1507

meni je bilo super v nadstandardni sobi, sva imela nekaj komplikacij pa sem morala ostati po porodu še 14 dni. Meni se je mir kar prilegel, če pa sem hotela družbo sem jo pa tudi na hodniku dobila. Ampak je nisem hotela mi je bila družba mojega sinka čisto dovolj. Pa mislim, da ni cena okoli 30 eur ampak je objavljeno na spletni strani 17 eur. Imaš svojo kopalnico, televizijo in najvažneje nihče te ne moti.

clock-img

18.08.2009, 21:20

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

Jaz sem bila v navadni sobi in mi je to čisto ustrezalo saj sem imela družbo! Mogoče bi blo pa fino, če bi bile tudi v navadnih sobah televizije. Kaj pa vem, kakor komu paše. 

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

13.10.2009, 08:41

clock-img

mavo

pencil-img

734

V Celju je možnost tudi enoposteljne sobe, ki ni nadstandardna in se ne plača. Mene so dali tja, potem ko sem želela v nadstandardno sobo, pa ni bilo nobene proste. Not ni ne TV, ne WC-ja, ampak je pa mir, če si seveda tega želiš.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem