IZVIRNO SPOROČILO: maa2010
...ni boljšega mleka od materinega mleka - nobeno kravje mleko mu po sestavini ni niti blizu, ker se materino mleko vedno prilagodi potrebi otrocka in tudi ima vedno drug okus :) Le vztrajajta z doejnjem in nic dodajati, ker potem zacne tvoje mleko pocasi kopneti. Zaloge pa če res želiš dojiti ne potrebuješ!
ooooo, še ena takšna, ki mi hitro dvigne pritisk
včasih se pač NE DA DOJITI, kljub veliki želji. če bi bili vsi delani po nekem vzorcu, bi lahko vsi proizvajalci umetniega mleka zaprli svoja podjetja, kajti VSEM mamam bi dojenje steklo BREZ PROBLEMOV. pa ni tako. prepričana sem, da se avtorica tega posta trudi in si želi dojiti, toda včasih pač to ni dovolj. to sem tudi jaz sedaj spoznala. mleka je bilo vedno manj, kljub temu, da sem se nažirala z vsem, kar bi naj vzpodbudilo nastanek mleka. jokala sem se, ko sem tamali morala začeti dajati flaško, tak hudo mi je bilo. še zdaj mi je težko, pa se ne dojima že kakšn mesec. zato te prosim, da malce pomisliš, kaj kako napišeš ali rečeš.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."