cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadomestna mati

clock-img

21.01.2010, 11:23

clock-img

Anonimen

kako pri nas postaneš nadomestna mati? katera ve, kakšni so postopki? pa še kakšno informacijo več o tem, bi bila zelo hvaležna

clock-img

21.01.2010, 11:30

clock-img

Anonimen

To pri nas ni mogoče.

clock-img

21.01.2010, 11:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To pri nas ni mogoče.

Ja. Na zalost. Se ena svinjarija.... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

21.01.2010, 11:40

clock-img

gita10

pencil-img

1507

zakaj pa ne - a to prav v zakonu piše

clock-img

21.01.2010, 11:46

clock-img

Anonimen

Nadomestno materinstvo po naši zakonodaji ni dovoljeno. Po etičnih in bioloških načelih je namreč mati otroka tista ženska, ki otroka rodi.

clock-img

21.01.2010, 11:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

ja baje, ceprav jst nisem se brala zakona o tem.. so mi pa povedal tko.. ker jaz mam tud osebo, ki bi to nardila zame, ampak zal nasa preljuba drzavica tega ne dopusca..

clock-img

21.01.2010, 11:55

clock-img

Anonimen

Ja, z zakonom je prepovedano!

clock-img

21.01.2010, 11:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

zalostno res, da smo pr nas tok uzadi..... user posted image user posted image user posted image

tok forsirajo da mejmo otroke, pol nas pa na vse mozne nacine zatirajo!!

clock-img

21.01.2010, 13:31

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

ja baje, ceprav jst nisem se brala zakona o tem.. so mi pa povedal tko.. ker jaz mam tud osebo, ki bi to nardila zame, ampak zal nasa preljuba drzavica tega ne dopusca..

Samo poznam kar nekaj primerov, ko je mati pustila otroka sestri, sestrični...pa je vse kao okej. Dobro , res je da so tej otroci over forti . Res škoda, da tega ne dovolijo.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

16.04.2010, 13:32

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Nadomestnega materinstva ni nikjer v Evropi, ne samo pri nas. To prakticirajo samo v Ameriki. Še v Avstraliji nisem prepričana, če je nadomestno materinstvo zakonsko dovoljeno.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

21.04.2010, 19:56

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

tudi v Angliji je možno...ostale Evropske države pa ne...

edino, če se interno zmeniš z prijateljico ali najdeš nekoga, ki mu plačaš za to. Pa ko rodi se odloči za posvojitev in se "probaš" zmenit z socialno, da ga boš ti prejel...Ne vem zdaj točno kako gre vse skupi, ampak tko kot razmišljam... to je tisto, če hočeš po pravni poti, da je tvoj ali pa ti ga da. S tem, da že od začetka podpiše pogodbo, da se otroku odpoveduje. Če bi ta pogodba bila veljavna pri nas sploh! Denar pa ji daš, ko rodi otroka in ti ga preda.

drugače pa mi je groza, da bi dala z možem po 20000 eur in več za otroka, iz tujine, kjer samo zasluži država...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

21.04.2010, 20:31

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Nimam besed, od kje ti to?

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

edino, če se interno zmeniš z prijateljico ali najdeš nekoga, ki mu plačaš za to. Pa ko rodi se odloči za posvojitev in se "probaš" zmenit z socialno, da ga boš ti prejel...Ne vem zdaj točno kako gre vse skupi, ampak tko kot razmišljam... to je tisto, če hočeš po pravni poti, da je tvoj ali pa ti ga da. S tem, da že od začetka podpiše pogodbo, da se otroku odpoveduje. Če bi ta pogodba bila veljavna pri nas sploh! Denar pa ji daš, ko rodi otroka in ti ga preda.

drugače pa mi je groza, da bi dala z možem po 20000 eur in več za otroka, iz tujine, kjer samo zasluži država...

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

clock-img

21.04.2010, 20:51

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Ha??user posted image To je pa znanstvena fantastika. Najprej, kdo se bo odpovedal svojemu otroku, da ti bi ga dal, zavestno? Katera socialna bi to sploh dovolila? In če bi to bilo možno, bi bla v Sloveniji ogromna preprodaja otrok! To je nemoralno, ilegalno in se ne dogaja!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

21.04.2010, 21:17

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Matejčika si dobila mo ZS, mi nekaj comp nagaja

Eva**

clock-img

22.04.2010, 10:15

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Eva, ne nisem dobila. Sem ti glih misla it napisat. user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:38

clock-img

marta82

pencil-img

5534

OMG!!!

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

22.04.2010, 13:00

clock-img

Anonimen

mojca, daj lepo te prosim, spet govoriš same bedarije. user posted image user posted image user posted image   In to vedno!!!

Moderatorji, kje ste???? user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.4.2010 10:12:00 >

clock-img

22.04.2010, 13:13

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Po moje ima punca problem sama s sabo in išče pozornost!

Eva**

clock-img

22.04.2010, 13:13

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A ni ta Mojca celo vzgojiteljica? user posted image user posted image user posted image

Pa tako razmišljanje....ojojoj

clock-img

22.04.2010, 13:30

clock-img

Anonimen

Pety, ja, to je ta Mojca. user posted image user posted image Men sploh ni jasno. V podpisu ima, da pričakuje hčerko al kaj, ampak jaz imam občutek, da je še sama en velik nedorasel otrok. Ker ima vedno takšne komentarje, da ti rata slabo.

clock-img

23.04.2010, 09:59

clock-img

water lily

pencil-img

806

Jaz sem pa striktno proti temu da se to uzakoni.
Ne razumem take sebičnosti. Res ne. Vse sam da bo "naše krvi". Res ne razumem.
Pa sva tudi midva na tem da "krvnih" otrok ne bo.

clock-img

23.04.2010, 10:13

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Tukaj. Kaj pa je?

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

23.04.2010, 11:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Tukaj. Kaj pa je?

Sem bila 100%, da se bo tale debata razvila v neprimerno, tako kot ponavadi, kadar se oglasi mojca. Zaenkrat se to ni zgodilo in upam, da se tudi ne bo.

clock-img

23.04.2010, 20:11

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Tukaj. Kaj pa je?

Sem bila 100%, da se bo tale debata razvila v neprimerno, tako kot ponavadi, kadar se oglasi mojca. Zaenkrat se to ni zgodilo in upam, da se tudi ne bo.

Zaenkrat spremljam dogajanje. Tudi jaz upam, da bo ostala na nivoju...

LP,
Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

03.06.2010, 18:27

clock-img

Anonimen

slučajno sem "uletela" na tole temo in me je groza, kako nekateri razmišljajo. mojca najprej se pozanimaj kako stvari potekajo in potem razglabljaj.. zaradi takega razmišljanja imajo potem ljudje predsodke. sploh z zadnjim stavkom si brcnila v temo, ker zgleda tako kot da otroka KUPIŠ, kar pa sploh ni res. mednarodne posvojitve sicer res stanejo, ampak samo zaradi stroškov birokracije in bivanja v tuji državi.

jao jao....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem