cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadomestki mleka

clock-img

11.09.2004, 07:26

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Sama sicer še nisem mamica, ampak postavljam vprašanje za eno prijateljico, ki ima 1,5 mesečnega škratka, ki pa mora bit občasno žal na flaši. Zanima jo če so Milumil (?) in podobne zadeve v Avstriji cenejše kot pri nas oz. koliko stanejo in kje jih kupite?

Že vnaprej hvala za odgovor.

Lp Lunca

clock-img

11.09.2004, 10:21

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Zdravo

V Avstriji je hrana za dojenčke cenejša. Nisem je še kupovala, sem pa na forumu zasledila, da stane Aptamil 7.90 EUR, pri nas pa v DM 3.000 SIT v lekarni pa 4.000 SIT.

Poglej še malo po forumu

Lp
Nina

Aja...hrana se do 4.meseca dobi na recept:bravo: ni treba kupovat...vsaj v MB je tako. Pozanimajte se, ker drugače je to drag hec...

clock-img

11.09.2004, 13:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja v avstriji je definitivno ceneje...pa tudi v ljubljani blizu btc-ja je tovarniska prodajalna za milupo...tam se tudi dobi mleko po ugodnih cenah...mi imamo hipp, kupujem pa nemskega v mullerju...dam pa za eno skatlo 1900sit...kolk je v avtriji se ne spomnim tocno...grem pa cez kak mesec tja v soping pa porocam :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem