cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadaljevanje...

clock-img

24.12.2008, 08:32

clock-img

trapa 33

pencil-img

38

....zgodbe http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3474915&mpage=1

Sem bila ful na tleh, vendar...bila trmasta in  prekinila vse stike u tipom, ki...Njegova ljubezen pa je bila tudi tako močna in silna, da...se ni niti malo boril, da bi spremenil mojo odločitev.
Nekaj dni sem se smilila sama sebi, bila depresivna, najbolj nesrečen, sam človek na svetu in...potem tako kot ste mi nekatere napovedala, da sedaj ko je december, je še več možnosti da...srečam koga, ki me bo spoštoval, imel rad takšno kot sem. In res se je to zgodilo. Srečala sem tipa, ki...povsem sem bila že prepričana da takšni ne obstojajo. Ne uživa alkohola, ne kadi, ima redno službo, nima otrok, ni bil poročen, malo starejši od mene...in tista ki ga bo imela, če bom to jaz ali pa katera druga, jo bo nosil po rokah.
In jaz sem mu všeč in to celo ZELO všeč. Saj kar ne morem verjeti. Držite pesti da...vam ne bom nikoli več jokala za to ker...

clock-img

24.12.2008, 08:45

clock-img

koala

pencil-img

5539

trapa fino, zdaj pa uživaj. In upam da če boš jokala boš od sreče.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

24.12.2008, 09:50

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33
Srečala sem tipa, ki...povsem sem bila že prepričana da takšni ne obstojajo. Ne uživa alkohola, ne kadi, ima redno službo, nima otrok, ni bil poročen, malo starejši od mene...in tista ki ga bo imela, če bom to jaz ali pa katera druga, jo bo nosil po rokah.

In vse to si ugotovila v enem tednu.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.12.2008, 09:57

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

No, lepo, če je takšen...dosti sreče in lepe praznike, ki jih najbrž sedaj ne boš preživela sama...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.12.2008, 10:01

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo ti želim,ampak nekateri so taki samo na začetku potem pa te nič več ne nosijo po rokah.Po tako kratkem času je težko videt kakšna dobra duša je-ampak upam da imaš prav in boš srečna.user posted image

clock-img

24.12.2008, 10:10

clock-img

trapa 33

pencil-img

38

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Srečala sem tipa, ki...povsem sem bila že prepričana da takšni ne obstojajo. Ne uživa alkohola, ne kadi, ima redno službo, nima otrok, ni bil poročen, malo starejši od mene...in tista ki ga bo imela, če bom to jaz ali pa katera druga, jo bo nosil po rokah.

Je sicer malo več kot en teden, vendar...glede na to da poznam njegovo sestrično ki je moja dobra prijateljica, mislim da je tale slika dokaj realna. Lahko pa...sigurno se pokaže, da...samo če je podoben svoji sestrični, potem...je o.k.

clock-img

24.12.2008, 10:42

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Je sicer malo več kot en teden, vendar...glede na to da poznam njegovo sestrično ki je moja dobra prijateljica, mislim da je tale slika dokaj realna. Lahko pa...sigurno se pokaže, da...samo če je podoben svoji sestrični, potem...je o.k.

moram user posted image

clock-img

24.12.2008, 10:55

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Naj se res izteče tako, kot si želiš da se bi....! user posted image  Sicer so pa prazniki,...kdaj pa naj bomo srečni če ne zdajuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

24.12.2008, 21:48

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

No, uživaj zdaj! Predvsem pa si zamenjaj nik user posted image ...

ROŽICA

clock-img

25.12.2008, 14:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 14:38

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Vso srečo ti želim in uživaj dokler lahko.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

25.12.2008, 14:47

clock-img

Anonimen

Ni dobro iti v novo zvezo, dokler s  staro ne razčistiš, ker vse prineseš s seboj. user posted image

< Sporočilo je popravil kind lady -- 25.12.2008 14:48:05 >

clock-img

05.01.2009, 09:34

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

moram user posted image

v hitrem času si ga odlično precenla... user posted image  
glede podobnosti pa danes se bratu/sestri nismo podobni user posted image

clock-img

05.01.2009, 14:27

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

upam, da si zdaj res našla pravo osebo, čeprav je res kratek čas odkar si končala prejšnjo zvezo in se podajaš v novo. ampak....ne glede na vse to....če ti tisti tvoj občutek za katerega veš, da ti ne laže, pravi - da je to to....potem go girl!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem