cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nabiranje ledu v hladilniku

clock-img

15.12.2011, 09:34

clock-img

Klaraklara30

pencil-img

224

Kupila sem nov hladilnik in se mi po dveh dneh nabira led na notranji strani. Ali imam nastavljeno prenizko temperaturo? Ali bi ga morala najprej ohladiti, preden sem ga napolnila? Kaj naj storim?

clock-img

10.01.2012, 23:37

clock-img

papircek

pencil-img

5

Tudi nam se to dogaja. Hladilnik pa ni nov, pač pa že starejši. Ne vem zakaj do tega pride, me pa tudi zanima, če kdo pozna odgovor.
Če se ti v novem to dogaja.. morda pa je temperatura prenizka. Ne vem.

Za vse morebitne odgovore, hvala.user posted image

Spletna trgovina LanStore, www.lanstore.si

clock-img

11.01.2012, 04:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Sicer ne znam pravega odgovora

Se pa nam to dogaja na morju poleti. In sicer takrat ko imamo poln haldilnik pa naštimano na bolj nizko T (da bo bolj hladil), pa še večkrat se odpirajo vrata. Hladilnik potem dela ko zmešan in v bistvu samo zmrzuje- hladi pa nič. Če potem dam na višjo T (se pravi, bolj toplo) se led stopi. Je pa res tudi, da imamo tam en bolj levi haldilnik, sicer je novi, ampak tako energijsko kot kvalitetno v srednjem razredu.

Če si do fula napolnina haldilnik s hrano, bi potem lahko bila to težava, kot pri nasuser posted image . Sam recimo doma, ko imamo višji razred hadilnika se to ne dogaja, pa četudi ga napilnim s toplo hrano in pijačo. user posted image

Pa pazi, da je hladilnik zadaj dovolj odmaknjen, da  se tam ne pregrevauser posted image

clock-img

11.01.2012, 11:34

clock-img

papircek

pencil-img

5

Hvala za odgovor. Morda pa je res krivo to, da je hladilnik prepoln, res pa je tudi, da je postavljen ob steni. Bom poskusila odmakniti in morda s tem rešimo težavo. Hvala!

Spletna trgovina LanStore, www.lanstore.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem