cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu

clock-img

16.06.2011, 13:36

clock-img

kekso

pencil-img

61

Zdravo,

imam takšno navado, da vse šolske potrebščine kupim na enem mestu. Do sedaj sem 3 leta kupovala v papirnici Office 1, pa se mi zdi, da je cenovno kar draga.

Zanima me kakšne izkušnje imate z drugimi papirnicami: Mladinska knjiga, DZS, Leonardo...

Mislim, da je tema trenutno aktualna in da bo še koga zanimalo.

LP

clock-img

16.06.2011, 14:17

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jz sem kar na spletu naročila pri Mladinski knjigi, drugače pa so imeli v dzs na Letališki outlet, pa se da tud marsikaj dobit zelo ugodno. 

clock-img

16.06.2011, 15:16

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Uh, Leonardo je drag... Za ostalo pa ne vem, zame smo kupovali ponavadi v centrih (spar, leclerc) se je izkazalo za najbolj ugodno. Tamali pa kupimo pri Kopija Nova...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

16.06.2011, 18:45

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Meni je sicer užitek kupovati šolske potrebščine in mi ni odveč iti po več trgovinah, se mi zdi, če bi vzela vse pri eni, bi bilo prehitro konec user posted image .

Sicer pa če gledaš na ceno, je najbolje delati primerjavo na internetu, ker če se voziš od trgovine do trgovine, pa spet nazaj k prvi, te stane tank več kot je vse skupaj vredno.

Če gledaš na ceno, je vrejetno najbolje kupovat trgovske firme (Lumpi, Sparky....), če pa na kvaliteto pa je pomoje povsod podobno. Ne vem, mi imamo zaenkrat samo 3 zvezke, tako da bankrotirali glih ne bomo user posted image , v višjih razredih pa se verjetno kar pozna razlika med cenami zvezkov.

clock-img

17.06.2011, 08:59

clock-img

dps1

pencil-img

229

mi smo lahko naročili v šoli delovne zvezke - cena okoli 60 eur, dobijo jih 1 dan pouka oz. llahko pošljejo po pošti. knjigi sta zastonj iz šolskega sklada, drobnarij za prvi razred (barvice in ostalo...) tudi okoli 60 eur, brez šolske torbe. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem