cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

na zaključek s trebuhom

clock-img

14.12.2005, 08:35

clock-img

Anonimen

Ja, pa smo tam, imam dvoje nosečniških hlač, ene jeans in ene bele, in seveda jaz se veselo prijavim na zaključek s firmo.

In kaj sedaj, ja danes se spomnim, saj pa nimam nič za oblečt?!user posted image  In sedaj se mi zdi bedasto it kupovat kako nosečniško kiklo za 10 jurjev za 1 noč oziroma še za ena 2 meseca...pa še zima je.

Kaj mi svetujete?????????

Razmišljam da bi se odjavila lepo.

clock-img

14.12.2005, 08:45

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Obleči kavbojke in se ne sekiraj. kaj te pa briga kak bodo drugi oblečeni, glavno da bo tebi komot in da še malo počvekaš s sodelavci preden jih za eno leto "zapustiš"

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

14.12.2005, 09:07

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

obleči kavbojke, gor kako črno majčko in okrog trebuščka zveži kak bolj fini šal ali ruto. boš šik in komot - in še toplo ti bouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.12.2005, 14:02

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ne vem, če dobiš nosečniško kiklo za 10 jurjov ....
Pojdi  vkavbojkah, saj vejo, da si noseča.
Če misliš, damoraš biti urejena, pojdi k fruzerju, ap naj ti naredi kako
frizuro.

clock-img

16.12.2005, 11:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pojdi v kavbojkah pa je...

Imam pa jaz eno nosečniško večerno - če si tam okol 165 cm mi piši privat, ti jo posodim! Resno!

clock-img

16.12.2005, 11:36

clock-img

Reja

pencil-img

545

Se strinjam, pojdi v kavbojkah, pa briga te. Kavbojk ne bo nihče opazil, ker bodo vsi občudovali tvoj trebušček!

Pa lepo se imej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem