cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

našli smo psičko

clock-img

05.04.2010, 08:55

clock-img

trixis

pencil-img

5

pozdravljeni!

v okolici ormoža se je k nam zatekla tale prijazna psička. psička je zelo urejena, negovana, pred kratkim ostrižena - se vidi, da so lepo skbeli za njo. sedaj med prazniki, ko se na veliko poka tod okoli - se je zatekla k nam in je vsa prestrašena. je zelo prijazna, vajena bit v stanovanju, čista, prijazna z otroci.
če jo kdo prepozna, se naj prosim javi.
ker so prazniki, nismo mogli k veterinarju, da bi preverili če ima čip.
oče je rekel, da če nima čipa, jo bo peljal v zavetišče, ker imamo že enega hišnega psička, in ne moremo imeti dveh.
tudi če se ne javi lastnik, naj se javi kdo,ki bi želel imeti to prikupno psičko, da ne bo žalostno končala v zavetiščuuser posted image

če je kdo prijavljen še na kak drug forum, naj prosim tole skopira in posreduje naprej
HVALA

user posted image

user posted image

clock-img

05.04.2010, 09:37

clock-img

Anonimen

Po radiu Maxi sem slišala oglas, da iščejo psičko v okolici Savc, Sv. Tomaža,... Probaj poklicati na radio, tam imajo kontaktno št., jaz sem žal preslišala.

clock-img

05.04.2010, 10:10

clock-img

trixis

pencil-img

5

hvala, sem že klicala, pa iščejo majhno belo psičko
smo pa imeli sedaj 2 dni oglas na radio maxi, radio ormož in še radio ptuj, in se nihče ni javiluser posted image

clock-img

05.04.2010, 12:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja prazniki so... verjetno veliko ljudi tudi ne poslusa radia.user posted image

Upam da se najdejo lastniki cimprej.

clock-img

05.04.2010, 13:31

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ojoj, kolk je luštna. Se mi zdi, da bi bila lahko tibetanska terierka.

Mal še počakte s zavetiščem, dajte še mal časa lastnikom, sigurno jo iščejo.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 5.4.2010 13:35:16 >

clock-img

05.04.2010, 19:44

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Mogoče probaj it do veterinarja, da preveri, če ima mogoče čip, ker potem bi lahko našli tudi lastnike.

clock-img

06.04.2010, 16:43

clock-img

trixis

pencil-img

5

našli smo lastnika user posted image - sta bila oba zelo vesela - in pes in lastnikuser posted image

clock-img

06.04.2010, 17:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jupiiii!!! kako ste ga pa nasli???user posted image

clock-img

07.04.2010, 17:52

clock-img

trixis

pencil-img

5

jo je oče peljal k veterinarju, in je hvala bogu imela čip. ima pa res že žalostno zgodbico tale psička. najprej je bila odvzeta prvemu lastniku in dana v zavetišče, nakar jo je vzel zdajšnji lastnik. psička je res zelo pridna in celo ve prosit s prednjimi tačkami. ko jo je oče dal v avto,da bi jo peljal do veterinarja,  je tako cvilila in prosila s tačkami, tako da smo se vsi doma razjokaliuser posted image - po moje, če ne bi našli lastnika, je nikakor ne bi dali v zavetiščeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem