cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naši ljubljenčki..

clock-img

12.03.2013, 12:53

clock-img

v3sn4

pencil-img

89

Katere živalce imate doma, kolko jih imate in kak jim je ime user posted image

mi imamo psa luxa in muco tomiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2013, 11:16

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Mi imamo ribe - ki posebnih imen nimajo, pa muci eni je ime Maja in Glorija

clock-img

29.03.2013, 23:07

clock-img

Janja333

pencil-img

3

Mi mamo ZOO :D Sama sem namreč velika lubitelca živali, mož pa jih ma tudi rad ampak pravi da treba pazit da ne bomo meli res živalskega vrta :D mamo pa:
-psičko Najo
-2 muci; Kitti in Bibo (obe najdeni in posvojeni)
-Zajca Puhija (je najmanjši pa ma obe mački pod kontrolo, z psico pa lumparije skupi počneta) user posted image
-Kobilo Cherie (sicer je nimam doma ampak v klubu, ampak je moja, tam samo biva)
+js bi mela še 3x več živali (še dobr da mam moža, da mi prepreči)

clock-img

20.05.2013, 19:48

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Mi imamo doma psa, mačka, morskega prašička, 2 ptiča in ribice user posted image

clock-img

10.06.2013, 21:23

clock-img

Claudia13

pencil-img

33

Mi imamo dva nemška bokserja, Oskar in Debbie, dedek pa ima še dve čivavi, Spyka in Mimi :)

clock-img

11.06.2013, 13:37

clock-img

Valentina majcenic

pencil-img

10

MI PA IMAMO DOMA DVE MUCI!TIGRASTA JE LORI,ČRNA PA JE KIM!user posted image user posted image STA PA PRAVI NAGAJIVKI!NAŠO PRINCESKO ZOYO PA ŽE ZELO ZANIMATA! SAMO ČAKAM DAN,KO SE BO ZOYA ZAČELA PLAZIT IN JIMA BO NONSTOP ZA PETAMI!user posted image user posted image

clock-img

07.08.2013, 10:19

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mi pa razmišljamo o nakupu kužka, pa se nekak ne morem odločit al ja ali ne.

clock-img

07.08.2013, 16:19

clock-img

aknela123

pencil-img

670

samojed Oskar in mucek Miki sta naši živinici :)

clock-img

07.08.2013, 23:27

clock-img

asyka

pencil-img

475

Dreamhorse odločitev za psa je popolnoma enostavna. Odgovoriš si na vprašanja: sem ga pripravljen vsaj 3x na dan peljati ven, imam čas se vsaj 3 ure na dan ukvarjat s psom, sem mu pripravljen kupovati kvalitetno hrano in skrbeti za njegovo zdravlje nadaljnih 10+ let, sem se pripravljen prilagoditi dopustom (ali vzeti psa s sabo, ali imam primerno varstvo zanj), sem dovolj odgovorna oseba, da bom psa obdržala tudi če pride do vedenjskih težav psa (in bom te po najboljših močeh poizkušala odpraviti) ali če v dom pride nov otrok,....

Saj vem, da se sliši tečno, ampak sem prepričana če bi vsak ki si omisli psa in bi tuhtal (kar vrjamem, da bi premišljujete in tehtate + in -) manj psov končalo v zavetiščih.

Drugače pa doma imam 2 činčili (biba in Uha) in psa Atil user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem