za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Posvet pri veterinarju. Ce se ni kriticno, potem pustis tako kot je in skrbis za higieno. Moja ga ima tudi, ampak ima menda mehke obloge, ampak ker je bila ze tolikokrat pod narkozo + pred leti zastrupljena, je po nepotrebnem ne bomo dajali spet pod narkozo, dokler ne bo res nujno. Ponavadi se zobni kamen ocisti hkrati s kaksnimi drugimi posegi, da ni pes prepogosto pod narkozo.
24.01.2011, 10:12
poljanka1
11
Hvala lepa za nasvete. Seveda ne bom pustila, da bodo naši psički propadali zobje. Sem se ravno naročila v veterinarsko ambulanto Trstenjak Zajc.
02.03.2011, 22:50
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
01.04.2011, 09:05
poljanka1
11
Naši psički so na veterinarski kliniki Trstenjak Zajc pod narkozo očistili zobni kamen in je lepo prestala. Zdaj ji tudi dajem priboljške za zobke in še pokrtačiti mi uspe malo. Če pa ne bi nič naredili, joj, si predstavljate, da pri nekaterih psih pride do take katastrofe od zobovja http://www.klinika-vtz.si/sl/stomatologija/